Graver Creative Commons License 2022.01.20 0 0 16793

Na igen, én is elvártam volna valami kártalanítást (pl. egy ingyen alkalmat). Üzemanyagot, időt pazaroltunk feleslegesen az ő hibájukból, hiszen megvolt az elérhetőségem, csak a recepciósnak nem volt annyi esze, hogy utánanézzen.

A második sérvemnél nagy fájdalmaim voltak, amikor a műtét előtt kellett egy vizsgálat, és hogy időben kész legyen, a BHC-ben csináltattam meg. Valamit elkevertek, és vártunk, vártunk a laborjuk előtt, de nem hívtak be, én meg a csillagokat láttam. Férjem ment reklamálni, hogy mi van már? Kiderült a tévedés, és utána gyorsan megcsinálták a vizsgálatot. Majd a recepciónál kártalanításként a kellemetlenségért, pár ezrest levontak az árból. Ez a korrekt, nem? 
Egyébként megfigyeltem, hogy mivel sokan kényszerülnek a maszek ellátásba az állami helyett, most már ott is többet kell várni egy-egy időpontra. Szintén a BHC-ben voltam a dokim rendelésén, és olyan tömeg volt a váróban, mint akármelyik SZTK-ban. (Pedig a BHC nagyon drága lett szerintem.) Amikor 6 éve ott jártam, még alig volt ember a váróban, és hamarabb lehetett mindehova időpontot kapni.

Kezd kialakulni egy új egészségügyi ellátórendszer, amiben a befizetett/levont pénzért gyakorlatilag csak sürgősségi ellátást kapsz, egyébként pedig fizethetsz pluszban (ha tudsz), ha nem akarsz hónapokat várni; de minél többen veszik igénybe a gombamód szaporodó maszek helyeket, annál többet kell ott is várni.

 

Sajnálom, hogy halmozódnak a problémák. :(

Persze, beszámolok, milyen volt a gyógytorna. 

Azt talán nem meséltem, hogy decemberben voltam egy manuálterapeutánál, aki a gerincre van specializálódva. Masszírozott, és meghúzkodott finoman, nem fájt. Ez lehet, hogy jó is volt, viszont használt egy masszázspisztolyt is a vállamon, meg a bal fenekemen, ez utóbbi utána kék-zöld lett. Még nem döntöttem el, hogy érdemes-e visszamennem hozzá további kezelésekre... 

 

Előzmény: gombóc63 (16792)