K. B. N. Creative Commons License 2000.01.13 0 0 155
Hatásos Film!

Hatásos, mert ennek kapcsán is lehet vérre menő vitákat folytatni. De másért nem.

Nem baj, ha tetszett a film valakinek, de ne mondja magáról, hogy ő a legnagyobb mozibajáró, és akinek nem tetszett az hülye! Én nem vagyok oda a látványos semmitmondó amerikai filmekért, nekem nem hiányoztak bellőle a speciális effektek, meg a szex, de nem tudta kiváltani belőlem a rettegést, inkább csak vigyorogtam már az elején. Ezek valami filmfőiskolások vagy nem? Akkor miért nem tudank normálisan kezelni egy kamerát? Nekem volt már a kezemben többfajta kamera, nem vagyok profi, de ilyen idétlenül nem tudnám rángatni, mint már a film elején is teszik. Ettől már tök hiteltelen nekem, de a nagy moziba járók biztos már más filmekben látták, hogy az amatőr felvétel az ilyen.

És biztos azért nem tudtam beleélni magam igazán, mert nem lakom erdő mellett, mint ahogy ez lentebb írta valaki, de nem hiszem, hogy ez egy kifejezetten erdő melletieknek készült film.

Volt, aki azt írta, hogy előtte el kellett volna olvasni a film honlapján írottakat, meg megnézni a hozzá tartozó másik filmet. Szerintem szar az a film ami magában nem elég hatásos, csak ha előtte fölkészülünk belőle. Bár, mivel már egy ideje nem vagyok gyerek nem hiszem, hogy ha előzetesen elolvasom az álhíreket jobban beleélem magam egy rossz áldokumentumfilmbe. Egy jóba talán enélkül is sikerült volna.

-------------
Big4-nek
,,Kritikus vagy ? Ezért fizetnek ?" - Hát Te mennyit kapsz a reklámért?

Annak, aki még nem látta: Ne nézzétek meg! Én ingyen láttam, de még így is vissza akartam kérni a jegy árát!