Pítör Creative Commons License 2000.01.13 0 0 157
Ti mindig vissza akarjátok kérni a mozijegy árát, ha szar filmet láttatok? Szerintem nagyon sok rossz filmet meg kell nézni ahhoz, hogy néha egy-egy gyöngyszemre bukkanj.
Én ott a moziban nem féltem, csak otthon elalvás előtt. Pontosabban akkor sem volt az igazi félelem, csak valami bizsergés.
Nekem úgy lett kerek az egész, hogy elolvastam a Total Filmben, hogy hogy készítették (ha igaz). Hogy naponként utasították a színészeket, hogy mit csináljanak másnap, hogy egyik színész sem tudta, hogy milyen utasítást kapott a másik, hogy a rendezők ijesztgették infraszemüveggel a színészeket éjjel a sötétben, hogy megnézték az aznap forgatott filmeket és az alapján döntöttek a másnapi utasításokról. Olvassátok el, ha tudjátok!
Egy barátnőm fogalmazott jól. Neki is, nekem is be-bekúszik az agyunkba a történet. Lehet, hogy azért mert vízitúrán mi is aludtunk erdő szélén Ukrajnában, ahol jó pár km-re nem volt semmi település sem. Ja, és egy elkóborolt ló matatott a sátrak közelében az erdőben, de ezt csak reggel tudtuk meg, amikor már láttunk is valamit.
Ez meg jó hosszú lett. Bocsesz!