iRam Creative Commons License 2000.01.17 0 0 170
Udv Nektek!

Eloszor is a film nalam elerte azt a hatast amit vartam tole. Szivem a torkomban, pulzusom a plafonon.

Nem olvastam elotte semmit a filmrol, de persze nem is volt ketseges, hogy egy kitalacio az egesz (de hat melyik film nem az), amit megprobaltak minel valosagosabban eloadni. Ha a tortenet valojaban megtortent volna, akkor ennek sokkal nagyobb hire lett volna es talan foleg nem a filmes berkekben. Gondoljunk csak a Roswell-i ufo szerencsetlensegre, mekorra hir lett belole a vilagon, amikor nyilvanossagra kerult egy addig titkolt filmszalag, amin az egyik ufonautan vegeztek boncolast. Mas kerdes hogy eredeti-e a felvetel vagy sem.

Vissza a BWP-hez. Namost nemcsak egy hiheto tortenetet talaltak ki, hanem a mufajban szokatlan modon jelenitettek azt meg. Tehat a tartalom es a megjelenitesi mod szorosan kapcsolodott egymashoz, a szineszek szemszogebol lattuk az esemenyeket. Mindezek miatt az erre fogekonyabb nezok (mint en is) elhihettek hogy ok is a tortenet reszesei, vagy "csak" atelhettek a csapattal tortent esemenyeket. Es ez az ami SZVSZ sokunknak tetszett, igy sokkal jobban ki lehetett az egyebkent egyszeru felelemkeltesi eszkozoket hasznalni.
Akiknek ez a film nem jott be (na bumm es akkor mi van?), azok me'g igy is megfelelo mennyisegu es minosegu film kozul valogathatnak.

Kimondottan orulok ennek a filmnek, vegre valami ujszeru ebben az allovizben ami mostanaban jellemezte a filmeket ebben a kategoriaban.

iRam