Graver Creative Commons License 2022.09.29 0 0 16943

Mivel a másik gyógytorna nem használt, és jobb ötletem nem volt, ezért próbálkozom az ADT-vel. Mondjuk az online kurzuson nekem is felszaladt a szemöldököm. 

 

Már tag vagyok abban a csoportban, ha ugyanarról beszélünk. Van ott két ipse is, akik "csodát tesznek". Írtam már itt is arról, aki "kiveszi" a sérvet (rendszeresen toboroznak neki kuncsaftokat). A másik is nagy tudású, az egyik tag pl. folyamatosan riogatja meg beszéli le az embereket a műtétről, és ezt az embert reklámozza. Szerintem kamuprofil, lehet, hogy a szaki saját maga... Aztán van gyógytornász mozgásterapeuta, ő saját magát reklámozza, miközben gyakran hosszasan kifejti, hogy micsoda egy lúzer vagy, hogy megbetegedtél, tönkrement a gerinced, amit te csináltál saját magadnak, mert nem mozogtál, ültél, stb., de ő tudja a tutit, és hogy hogyan gyógyulhatsz ki ebből (de persze semmi konkrétum). Részigazságokat mond, mert ugyan igaz, hogy az életmód sokat számít, de ha mind igaz lenne amit ír, akkor pl. az összes kollégám gerincbeteg lenne (egy sem az, még akik innen mentek nyugdíjba, azok sem), és még számos más esetre nincs ilyen egyértelmű és egyszerű magyarázat. Ha lenne, nem kutatnák a mai napig.

 

Minden ilyen egészségügyi csoportban (régebben itt a fórumokon is, de ugye ez már nem olyan népszerű) megjelennek előbb-utóbb az ilyen csodatevők, meg a különböző csodás termékeket reklámozók. Ezeket én hiénáknak, a betegek vámszedőinek tartom, és nem dőlök be egykönnyen. 

Előzmény: Meltdown (16941)