Laslow Creative Commons License 2000.03.10 0 0 179
Hello all!

Nagyon király film volt, akárcsak a Harcosok klubja, a 6. érzék vagy a Stigmata. Vagy csak én vagyok nyitott a filmekre és csak én hagyom, hogy hassanak rám? Dehát ezért megyek el a moziba: hogy valami más érzelmi állapotba kerüljek! Olyanba, amilyet a film készítői elképzelnek. A film tehát nagyon jó volt. Csak ne lett volna az a sok ember is ott a moziban, akik nem tudták élvezni: zavartak. Mindenesetre ajánlom a filmet mindenkinek, aki valaha is írt már verset. Nekik van esélyük rá, hogy úgy jöjjenek ki a moziból, ahogy én is tettem.

Az meg, hogy eltévedtek az erdőben és ugyanarra a helyre értek vissza. Nem értem, mit problémáztok ezen. Az én értelmezésem szerint egyáltalán nem tévedtek el, nyílegyenesen haladtak előre. Hogy akkor hogy juthattak vissza ugyanoda? Hát ne legyetek már buták, a filmben van egy boszorkány!

A pozitív vélemény úgy alakult ki bennem, hogy abszolút semmit sem tudtam a filmről, mielőtt megnéztem. Csupán annyi volt bennem, hogy ez egy félelmetes és nagyon jó film lesz. És az is lett! Arról semmit sem tudtam, hogy azt kellene hinnem, hogy ez egy megtörtént eset, ez meg sem fordult a fejemben.

Mondjátok: végig csak ordibáltak a szereplők. Ebben van valami, ez volt az egyetlen dolog benne, ami engem is zavart picit, hisz sok volt fél perc alatt 6-szor hallani azt, hogy "Fuck!". Ezt leszámítva tökéletes.

Még akartam valamit írni, de elfelejtettem, mit:)

Laslow