Spy der Man Creative Commons License 2023.01.26 -1 1 1524

Es_akkor_Bayer_Zsolt_eljutott_oda_hogy_leboruljon_Sztálin_előtt

 

 

bolsevik ver nem valik vizze. Szovjetunio barati tarsasaga ujra indul :-)))

 

https://kanadaihirlap.com/2012/01/24/koveteljuk-a-magyar-ifjusag-internacionalista-neveleset/

 

https://cimlap.blog.hu/posztok/forgokinpad/2023/01/25/a_sajtoklub_moszkvaban

 

a Sajtóklub vasárnapi adásában hangzott el. Egy magyar hölgy TikTok-videóját játszották be – komolyan vehető forrás, a TikTokon szokták közölni Kadirov emberei is mesés győzelmeiket, melyekről sajnos a műholdak nem szoktak tudni – és azt állítja a rövidke felvételen, miszerint Moszkvában soha nem látott olcsóságot tapasztal, minek következtében valósággal tombol a jólét. Ehhez fűzte Bencsik mester a következő megjegyzést:

 

  • „Elképesztő, hogy egy éve tart a háború, és most tudtuk meg, hogy hogy élnek az oroszok. Vagyis most tudtuk meg azt, hogy az Európai Unió rettenetesen becsapott bennünket, mert azt híreszteli, hogy majd ezzel megrogyasztjuk Oroszországot, miközben Oroszország köszöni szépen, jól van, él és virul. Hát én hálás vagyok ennek a kis hölgynek, hogy a kis mobiltelefonos riportjával megtörte ezt a blokádot, de azt gondolom, hogy el kéne indulnunk, szervezzünk egy expedíciót, mi, magyar újságírók menjünk el Moszkvába, Szentpétervárra, Novoszibirszkbe, kisebb településekre. Nézzük meg, hogyan élnek. Tudják meg a magyar emberek, hogy az Európai Unió nem Oroszország ellen, saját polgárai ellen intézi a támadást.”

Bayer „tök jó ötletnek” nevezte a felvetést, a valamivel jobban informált Gajdics jelezte, hogy direkt légijárat nincs, csak Isztambulon keresztül utazhatnak Moszkvába, de mindegyikük benne volt, szerintem most éppen csomagolnak.

Előzmény: Spy der Man (1521)