nyman Creative Commons License 2023.07.11 0 0 909

"Balfasz volnék, mert a fideszmaffia kormánya még az átlag havi 40-et sajnálta tőlem, amiért azért meg kellett dolgozni, összeszedni az aludobozt, laposra tiporni, elvinni a MÉH-be!?"

 

Ha a saját nyomorodat másra fogod, akkor mégis mi minek tartsalak?

 

"Szóval, te egy nagyon rosszindulatú figura vagy, az biztos!"

 

Neked lehet, hogy rosszindulatnak látszik, nekem racionalitásnak.

 

"Amúgy meg mit képezzek magamon 56 évesen? "

 

Most töltöttem be az ötvenet. Múlt héten abszolváltam. A diplomám még nincs meg, holnap van a záróvizsgám. Nem az első diplomám. Most 1-2 évig nem tervezem, hogy tanulok ilyen szinten tovább, de szerintem 55 felett még van rá esélye. Egyéb képzéseken azért részt veszek. 

 

 

"Érettségizett, alapvetően egy műszaki végzettségű, értelmes ember vagyok, de nem én tehetek róla, hogy ilyen geci, orbán/gyurcsány világ lett és csak rabszolgákat keresnek mindenhova!"

 

Ha úgy fogod fel, hogy minek képezd magad, akkor nem is kapsz más melót. Okolhatod emiatt Gyurcsányt, Orbánt, de szerintem csak magadat tudod.

 

"De szólj, ha tudsz 8 órás kis melót, ahol nem szakítanak meg, nincs túlóra, meg csesztetés, és adnak nettó 100-150-et."

 

Csak itt van 24 ezer álláshirdetés: ÁLLÁST KERES Magyarországon? Az összes állás a Jooble weboldalán!

 

Biztos ebből többe csesztetnek, túlórázni is kell, de azért csak akad egy, ami megfelel.

Ha most vagy 56, a rendszerváltás idején 90 körül voltát 23. 2000-ben 34. Sőt ha Gyurcsányra kensz dolgokat, akkor 13-14 éve meg csak 42-43. Akkor nem tettél félre? Akkor nem tanultál?


Előzmény: attailor2 (907)