HakapesziM Creative Commons License 2023.09.09 0 0 17075

Üdv mindenkinek, újra itt.

 

Nos, lassan három hónap telt el az esésem óta. Az eredeti sérülés, ahol megütöttem tulajdonképpen már nem is igen fáj. Viszont a gerincem teljes hosszában! De mindig máshol, egyszer lejjebb, máskor feljebb. Éjszaka nagyon nehéz megtalálni a jó pozíciót, reggelre úgy ébredek, mint akin átment egy tank.

 

A nap folyamán aztán, ahogy bemelegszenek az izmok, már jobb, gyakorlatilag mindent el tudok végezni - nehéz tárgyak emelését azért kerülöm.

 

Teljesen el vagyok keseredve, 48 évesen itt vagyok mint egy vénember. Majd most eljárok majd úszni, azt mondják az jó. Az orvosok nem mondanak semmit, hümmögnek, általánosságokat puffogtatnak, úgymint fogyjak le, adjam fel a kamionos munkát. Jó, majd dolgozom 300 ezer bruttóért.

 

Sosem voltam derékfájós, ugyan testes vagyok, 110 - 115 kiló, de inkább az a mozgékony fajta, nekem nem gond felfutni a tizedik emeletre, vagy egy óra hosszát úszni - tény, az utóbbi években ezt elhanyagoltam. A júniusi elesésem "triggerelte" ezt a gerincfájást. Reggelente, pl ahogy ezeket a sorokat írom, teljesen merev a hátam.