Gabriella12345 Creative Commons License 2023.09.20 0 0 461

Baktai Róbert és Tasi Vivien - Tetőfedő kontár

Róbert először szakembernek adta ki magát, hogy kicserélje az ereszcsatornát. Semmi gond nem volt a megállapodásnál, aláírtunk mindent. Aztán amikor kijöttek és elkezdték a munkát, 'kiderült', hogy rosszul van lécezve a tető.. Én voltam a hü**, hogy elhittem, amit mond. Újra megállapodtunk, aztán majdnem egy hónapig dolgoztak, mivel háromszor csinálták újra a munkát, mivel rosszul rakták fel a léceket, aztán a cserepeket. A munkát átadták, mi fizettünk, összesen 3,5 millió forintot, átutalással, de a céges bankszámla valamiért nem működött, ezért a menyasszony, Tasi Vivien számlájára kellett fizetni.

Minden is rendben volt, az első esőzésig.. A tető beázott, mivel a tetőablakot nem emelték meg, a bádogozást sem csinálták meg a kéménynél, néhol hézagok vannak a cserepek között, a kúpcserepekből pedig kidobálták a szigetelést, mivel az nem kell.. Ez volt júliusban.. Azóta, a 'tisztességes szakember' javítja a hibákat. Először külföldön volt (bár egy másik megbízásra azonnal tudott volna jönni), aztán dugó volt, majd szült a felesége, családi gondok voltak vagy épp fel sem vette a telefont. Végre 3 hete az ismerősei megnézték a tetőt, fotókat is készítettek, elismerte a hibákat, de újabb 300 ezer forintot kért a szigetelésre, de persze azóta is jön.. A melósai máshol dolgoznak, majd két hét múlva jönnek, aztán majd jövő héten.. Betelt a pohár és persze a ház szépen ázik és amortizálódik..

Legalább írásban elismerte, hogy ők okozták a károkat, úgyhogy a rendőrségi és egyéb fel / bejelentés megindult ellenük..

 

Elképesztő, hogy milyen gusztustalan emberek vannak ebben az országban.. Le kéne csukni az összeset!