Zimacharles Creative Commons License 2024.01.10 0 0 554

Pusztán az osztályzatok alapján a mai online, manipulálható világban egy műtétről nem szabad - szerintem - dönteni (nekem mindenképpen biztonságot ad, ha valamilyen kérdésem van, akkor nem kell más országba utaznom, illetve azért a török egészségügyi rendszer azért picit más, mint az európai, de a nevesebb klinikákkal nem jársz rosszul valszleg).

 

Ha Magyarországon élsz, akkor logikus először itthon körülnézni, habár azt hiszem Gabivagyok kiment Bécsbe is konzultációra (mondjuk Ausztria jóval drágább a magyar áraknál, de minőség valószínűleg jó, szóval kicsi az esély, hogy elrontják, vagy nem tartják be a szakmai szabályokat), szóval embere válogatja. 

 

Cinikről jók a vélemények, a HLC nekem még egy fokkal jobbnak tűnt a török klinikák közül, de ez is csak benyomás, szóval mindenkinek magának kell kitaposnia. Plusz én korábban sokat olvasgattam az angol fórumokat általános véleményekről, buktatókról, hogy teljes képet kapjak, mert a reklám, az ugye csak reklám..mindeni tesz ki szép eredményeket, videókat, szóval sokat kell nézelődni.

 

Szerintem ne egy szempont alapján dönts, és arra figyelj, hogy az orvos, akivel beszélsz mennyire felkészült, milyen a szakmai hozzáállása, és mennyire válaszolja meg az össze kérdésedet, és érzed magad biztonságban, talán ezek a szempontok segítenek. Az első személyes találkozó már ad egy jó alapot, aztán dönts.

Előzmény: Leonidas86 (553)