aragorn13 Creative Commons License 2024.01.27 0 0 559

Ígértem, hogy írok egy gyors véleményt a hajbeültetésem eredményéről, ami Sikosnál volt kb egy éve.

Én a magam részéről tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel, de az internetes fórumokon azt látom, hogy sokaknál nagyon magasan van a mérce. Biztos vagyok benne, hogy lehet ennél jobb eredményt is elérni, de az én hajtípusommal elégnek tűnik ez a 40 graft per cm2.

Azt viszont meg tudom erősíteni, hogy Sikos doktor nem túl kellemes ember, illetve az utókezelés is egy kicsit fapados volt.

Korábban kérdezte valaki, hogy mi az, amit Sikos csinál és mi az, amit az assziszensek. Sikos tervezi a hajvonalat, kezeli a graftkinyerő gépet, illetve "lyukaszt". A graftokat az asszisztensek veszik ki, rakosgatják, illetve a berakást is nagyobb részt ők csinálták, de itt kb 10 percenként bejött Sikos és iránymutatást adott, illetve egy részét ő rakta be (talán a hajvonalban?)

Ja, és napi 1mg finaszteridet szedek a műtét óta, ennek is biztosan van hatása, hiszen a beültetett területen azért volt még valamennyi természetes haj is. Sokat utazom, így több országban is vettem már, messze Angliában volt a legegyszerűbb, ahol egy online kérdőív kitöltése után kap az ember receptet és lehet 12 havi adagot venni egyerre. Azt nem tudom, hogy Magyarországon hogy lehet beszerezni.