Eaglet Creative Commons License 2024.02.02 0 0 786

Igen egyik Fiam pont ilyen javaslatokkal állt elő. Mondjuk az a fura, hogy miért volt szinte pont 23 és 24 órakor. Tegnap éjszaka is kopogott, de mindig csak egyet. Próbáltuk nyitva hagyni az egyik szekrény ajtaját, ma este a tv alatt lévő ágynemű tartót probáljuk nyitva hagyni, dohányzó asztalt kivinni, bár nem azon jön a kopogás. Após képe van a tv mellett ahonnan jön a kopogás. Tegnaptól pont a kép elé teszem a hangrögzitőt jó erős a kopogás. Amikor elmegyek fürödni általában akkor mindig jön egy kopogás, azt az Asszony hallja, de viszont sehol egy cső, vagy bármi ami kapcsolatban lenne a fürdőszobával.

Utána amikor lepihenünk néhai Anyós-Após ágyában egy kis idő múlva , tegnap 22,26 kb és amikor már az Asszony aludt éjfél után jött a koppintás. "normális szellem" 2-öt, 3 -at szokott kopogni, arról találtam leírásokat, de ez az egykopogás nem jelenik meg storyban. Amikor vidékről hazautazunk otthon nem kopog semmi. Sógorom temetése óta van ez a hang.

Azért raktam ki a hang "amplitudóját" hátha fizikus, kémikus :) bárki megmondja hogy mi a frász csinál ilyen hangmintát.

Gondolom ide hangfájlt nem tudok csatolni , csak képet. Néhai Apáca ismerőseim mesélték 20 éve hogy nekik éjszaka kopogott valami többször, erre fogták magukat és visszakopogtak :)

Szerintem hiába fogunk bármit nyitogatni, csukogatni ez valami ufo jelenség. Nyilván a hang rajzolatából hozzáértő valami következtetést le tud szürni. Tegyük fel nem szellem, akkor mi a búbánat ez ? Mondjuk a Nagyszülök ágyába a Sógor rákos betegsége miatt kerültünk, mert a Sógor a mi szobánkba - egybenyiló - közel hozzánk akart aludni....

 

Előzmény: pk1 (785)