Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.04 0 0 1069

Azt hiszem mi a Pestoguseo-ban megtaláltuk a második terméket, amelyet gyakran fogunk rendelni (az első a Boro Kávé, amióta felfedeztük a Cápákban, mindig tőlül rendeljük a kávét - arra már nem is emlékszem, hogy kaptak-e befektetést).

 

Úgy tűnik másoknak is felkeltette az érdeklődését, mert este tízig a hatalmas leterheltség miatt nem lehetett belépni a honlapjukra, ma reggel fél ötkor sikerült.

 

A műanyag tégelyes kiszerelésben egyébként egész elfogadható ára van (több mint a felével kevesebb, mint az üveges, ezek szerint ilyen rohadt drága a göngyöleg), a szarvasgombás pesto így 2490 Ft, az üveges kiszerelés 5400 Ft (bár az üveges 1 dekával több). De az alap pestojuk műanyag kiszerelésben 1990 Ft.

 

Nyilván ebben a formában nem volt befektetésre alkalmas, viszont az is kérdés, hogy egy ilyen vállalkozásnak mennyire jó, ha netán egy pestogyárrá nőnék ki magukat, megmaradna-e a minőség?

 

Én több kolbásznál is tapasztaltam, hogy amíg a neten lehetett tőlük rendelni, kifogástalan volt a kolbász minősége, aztán amikor megjelent a termék egy áruházláncban, rövid idő alatt hígfos lett, a megnövekedett mennyiségi igény nyilávnvalóan a minőség rovására ment (pl. nem tartották be a készítési technológiát, és nem szárították addig a kolbászt, mint korábban).

 

Nekem jó minőségúnek tűnik a SunCity BBQ is, de ez engem is akkor érdekelne jobban, ha valahol készen lehetne kapni a BBQ húst - ezt a műfajt ugyanis először egy több százezres BBQ sütő vásárlásával kellene kezdeni.

 

De néztem a cégjegyzéket, úgy tűni Dejsznókirály tényleg komolyan gondolta, mert már szerepel is a fűszeres cég tulajdonosai között a befektetési cége.

 

A játékosok, a rendezvényszervezők (akiknek a "Habeda" cégnevéről nekem rögtön a "Hadova" ugrott be) és a fogorvos gyerek bennem sem hagytak mély nyomot.

 

 

 

Előzmény: Ilhilla (1068)