FeketeÁrpi Creative Commons License 2000.05.20 0 0 195
Téma: A legnagyobb bakik, egesek a focipályán!

Hat amikor a Fradi egykori cserekapusa (azt hiszem Horvath Dezso)kirugasbol majdnem ongolt rugott, akkor szakadtam a rohogestol.
Tutira az otoson belul esett le a labda.
*******
Tavasszal az ETO-Fradin Molnár Levi tologatta a labdát egy hazaadás után az 5-ösön belül, Bükkszegi megtámadta, mire Levi ki akarta rúgni. Bükkszegi belerakta a lábát a lövésbe, a labda pedig bepottyant a kapuba.
ßßßßßßß
Valamelyik FTC-idegenlégiós (Touati?) pár éve 17 cm-ről lőtt kapu fölé. Igaz, kapásból.
*******
Még régebben mikor az Újpest kapusa Roland Pray volt, sikerült neki kidobásból öngólt elérnie. Ezt csinálja valaki utána!
*******
Ez a Praj ritka egy állatfaj volt az biztos.
Az se volt semmi, amikor anno a Pintér a meccs első perceiben hazaadott egy tök ártalmatlan labdát, a Józsa Miki meg belepkézte.
*******
Praj a Pécs(?) ellen az ötösről akarta kidobni, és épp
,hogy csak szöglet lett és nem gól.
A kispest ellen (2-4) pedig kifutott egy indításra és luftot rúgott, ebből kaptuk aztán a gólt!
A tavaly angol bajnokságban az egyik meccsen
a védő megpróbálta becsúszva megállítani az
üres kapuba tartó labdát. Ez nem sikerült neki, viszont a kapufát a két lába közé vette! Szörnyű volt nézni!!! ÁÁÁÁÁ!!!!
*******
Kicsit szomorúbb baki azt hiszem az angol másodosztályból: valami kapus beteg ott és időnként néhány mp.-re elájul. Egyszer ilyenkor rúgtak neki gólt.
*******
Szerintem a legnagyobb égés az újpesti Véber GYurié volt, mikor Nagy Sanyi véletlenül beleszaladt! Eltört a lába, a diósgyőri szurkolók a következő Újpest-Diósgyőr-meccsen a következő felirattal várták:
"Szia Gyuri Kata vagyok, nincs még egy lábad?"
*******
tavasszal a DFC-ETO meccsen, mármár úgy nézett ki, hogy megint torkosborz van a fijúknak, de Molnár Levi megkegyelmezett rajtunk, és az utolsó percekben berántotta Egressy beadását a kapuba... Talán emlékezett, amikor pár éve még az akkori nagy rivális Kecskemét színeiben a másodosztájba' egy hetest kapott a verebes nevével "fémjelzett" "szuperdiósgyőrtől"...hehe
*******
A legnagyobb égést tegnap láttam, a Borsodi Egyetemi Kupa győri elődöntőjében. A végeredmény 1-1 lett, következtek a hetesek. Az egyik csapat első rúgja nekifutott, de megcsúszhatott, vagy nem tudom, mi történt vele, de sikerült az a bravúr, hogy a hetest bedobásra rúgta. Ki isesett a csapata, mert a többi hetes mind bement. Szerintem még évekig fogják ezzel cikizni.
Becks 100.04.19 18:32
*******
A tavalyi Konföderációs Kupán a marokkói kapus háromszor elájult, és harmadszorra sem volt hajlandó lecseréltetni magát
*******
Vác-MTK: 0-5. Egressy remek beadás lecsúszik, a kapu felé száll Krajecz (váci kapus) elkapja, majd kezei közt becsúsztatja a közben orvul a háta mögé osonó váci kapuba.
A másik kedvencem: Bp.Orczy-kert, barátságos mérkőzés. Martin Schalli a kapu előtt megkapja a labdát, rálép, majd hátraesik. Azt hittem, hogy mikor Keanu Reeves a Mátrixban a háztetőn hátrahajolva kerülgeti a golyókat, az trükkfelvétel. Hát nem! Martin egy az egyben ugyanazt csinálta...