m4D1 Creative Commons License 2024.04.06 0 1 304

A legjobb befektetés 2024-ben az, ha saját vállalkozást indítunk, vagy a már meglévő cégünket fejlesztjük tovább úgy, hogy javítjuk a működési hatékonyságot és növeljük a profitot.

Minden vállalkozás számára kiemelt jelentőségű az, hogy eljusson a szolgáltatásai, termékei híre a potenciális ügyfélkörhöz és őket aktivizálja, bevonzza, vásárlásra/megrendelésre ösztönözze és nem utolsó sorban megtartsa. Ebben elsődleges szerepe van a marketingnek és különösen az online marketingnek. Azonban ez a terület az elmúlt időben nagyon felhígult! Egyre több az önjelölt marketinges, akik nagyrészt azt sem tudják, hogy mit kellene tudniuk, csak eladják magukat azzal, hogy értenek hozzá. A cég vezetése sajnos csak későn szembesül azzal, hogy valójában nem jönnek az eredmények számokban kifejezve és a marketingre fordított pénzüket csak elégetik.

 

 

Abban segítem a hazai vállalkozásokat, hogy a marketingre fordított pénzük valódi befektetés legyen és meg is térüljön számukra. Az elmúlt években valamennyi Partnerem számára növelni tudjuk a forgalmat, a bevételeket, a profitot. 

 

Ismerje meg Ön is, hogyan változtathatja meg vállalkozása jövőjét az IT fejlesztések és digitális marketing szingergiájára alapuló digitális üzletfejlesztési stratégia: Innovatív megoldások, amelyekkel lépést tarthat a piaci változásokkal, növelheti piaci részesedését és biztosíthatja vállalkozása jövőállóságát! Az alábbi linken erről bővebb információt is találhat: 

https://www.madaraszgabor.hu/marketing-ugynokseg-helyett-szakertoi-tamogatas/

 

-