Morningstar17 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 2865

Valami Amerika II. --

 

Sokáig nem hittem el, hogy az EU migránskvótát akar bevezetni. Az ellenzék váltig tagadta. Emlékszem, hogy a Klubrádióban nem egyszer olyan képtelenségnek nevezték ezt, ahogyan a gender téma nyugati erőltetése is hihetetlennek tűnt. Úgy lett beállítva, hogy ezeket mind Orbán találja ki, hogy elterelje a figyelmet a jogállam lebontásának folyamatáról. Aztán pedig:

 

https://www.portfolio.hu/global/20230609/megvan-az-eu-nagy-megallapodasa-igy-mukodik-majd-a-migranskvota-620406

 

https://fra.europa.eu/sites/default/files/fra-2015-being-trans-eu-comparative-summary_hu.pdf

 

Aztán szép lassan kiderül, hogy az amerikai álom nekünk bizony rémálom. Az új Babilon tényleg ide akarja telepíteni Európába a bábeli zűrzavart. Soros Gyuri bácsi pedig tényleg hullazsákot szán nekünk. Az ukrán katonákkal - köztük kárpátaljai magyarokkal is (!!!) - már megkezdték, tehát ez a hír is igaz.  Van Soros-terv! - hiába tagadták ezt is.

 

Orbán ettől persze nem lett szent, de a fenteik a nézőpont markáns átértékelésére adnak okot. Ezerszer hitelesebb, mint bármelyik  ...........- én nem nevezem őket liberálisnak, mert nem azok!!! Látjuk, hogy szólásszabadság a liberálisnak hazudott bagázsnál miben áll:

 

https://hu.euronews.com/2024/04/16/europai-populistak-woke-mentes-ovezet-orban-viktor - és ez a hírforrás nem szándékosan az Origo!!!

 

- mert  minden vélemény - tartalmától függetlenül - alkotmányos védelmet érdemel egy jogállamban, ugye???

 

 

No és akkor a gender huzavona okán jön egy műbalhé, hogy a NER-ben kitenyésztett Szurtos Peti - ki tudja még milyen anyagi támogatással és háttérrel - szembe fordulhasson egykori gazdáival, és sokan messiásként imádják ezt a ficsúrt.

 

Hagyjuk inkább a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, mert a mese - a nyugatról - rohadtul nem volt igaz:

 

https://www.youtube.com/watch?v=6CcjK8kqwgY

 

Nem akartam politizálni, de ennyivel tartozom az igazságnak, és a tárgyilagosságnak!

 

Előzmény: Morningstar17 (2864)