parsifal hendrix Creative Commons License 2024.04.23 -1 0 1273

nem csak marhák, de köcsögök, szarháziak és végtelenül ostobák is sündörögnek Kant fényében -pl. Putyin, Scholtz is, a világ már csak ilyen:

 

Putyin szereti kedvenc filozófusaként feltüntetni Kantot, akinek a szülővárosa, Königsberg ma az orosz exklávé, Kalinyingrád. Scholz szerint Kant emberi jogokról és emberi méltóságról alkotott gondolatai, valamint a háborúról és békéről szóló gondolatai nem egyeztethetők össze azzal, amit az orosz elnök az országában gyakorol, illetve az Ukrajna elleni támadással sem. Az orosz támadások és az ukrajnai pusztítás „olyan pusztítási vágyat képvisel, amit puszta mértéktelenségében a 21. századi Európában nagyon kevesen tartottak volna lehetségesnek” – mondta az SPD politikusa.

Az egyén méltóságát és autonómiáját „Putyin autokráciájában mindennap lábbal tiporják, és csírájában elfojtják, például a cenzúra, a digitális dezinformáció és a megfigyelés eszközeivel” – mondta Scholz, aki szerint a német idealizmus megteremtője az agresszív háború, a nemzetközi jog megsértése és az önkényuralom „kulcsszavának” sem alkalmas.

 

Kantra csak a kisújszállási juhászok és pásztorok hivatkozhatnak

 

 

Zhasni Bodybuilding - Change your body

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RbUQ4bLmN4I&pp=ygUmWmhhc25pIEJvZHlidWlsZGluZyAtIENoYW5nZSB5b3VyIGJvZHk%3D