rsz85 Creative Commons License 2024.04.24 0 1 181383

persze, ez mindenképp benne van a dologban de még így is, hogy nem lett kimaxolva a szezon, egy jó 95%-os szezonnak mondanám, ami nagyrészt Inzaghinak köszönhető meglátásom szerint, hatalmasat fejlődött, meccselésben, döntéseiben, hozzáállásban, a csapat a játéka miatt magasodott ki ennyire, nem lett UGRÁSSZERŰEN erősebb a keret, bár kétségtelenül tény, hogy sok poszton lettünk jobbak nulla pénzből.

 

Onana vs. Sommer

Skriniar vs Pavard

Lukaku vs. Thuram

 

inkább tekintsünk a jövőbe, ilyenkor az lenne a normális, hogy a hogyan továbbról beszélgessünk és hogyan erősítsük a csapatot, de jó eséllyel megint a nullás mercato és a foltozgatás marad. legproblémásabb terület nyilván a csatársor.

 

hírek szerint 2 ingyen igazolás már a zsákban, Zielinski óriási erősítés keret szinten, valszeg Miki helyét kell majd átvennie (nem lesz egyszerű)

Taremit pedig majd meglátjuk, sztem ő nagyjából az Arnautovic-szint lesz, korban, tudásban, fizikumban, mindenben. valószínűleg játékpercekben is.

 

Sanchez biztosan lép. helyette elvileg az izlandi Gudmundson van nagyon terítéken, de érte össze kell tarhálni a jért 25-30 milliót, jó eséllyel primavera és kölcsön játékosok lezsnek megint beáldozva (kisebbik rossz)

 

Zhang pedig valószínű egy új hitellel kecmereg majd ki az Oaktree-féle májusban lejáró kötélből.

 

kapuba nagyon irkálják huzamosabb ideje a brazil Bentot. többi terület elég csendes, talán a jobbfutó poszton lehet mozgolódás, de csakis akkor ha Dumfries lelépne (sztem nincs rá kereslet), amúgy vannak oda 3-an is.

 

 

 

 

Előzmény: frogie33 (181382)