Mutual Friend Creative Commons License 2024.05.05 0 2 3743

Nem a Vadai a lényeg hanem a mondanivaló.

 

Szolnokon?

 

Én tisztelem becsülöm mint embert Barabás Botondot de tudjuk hogy nem a tehetsége és a világszínvonalú pályázata repitette ebbe a székbe hanem az apósának es Szalaynak a kapcsolata.

 

https://hvg.hu/cimke/sz%C3%ADnh%C3%A1zigazgat%C3%B3

 

Most nem feccölök bele több időt de nézd meg kik az igazgatók az országban es gondolkozz el azon hogy ha egy ismertagy pályakezdőre felfigyelnek az igazgatók akkor ugyan hogy fog dönteni a a kiszemelt személy?

 

Ennek a srácnak csak politikai kapcsolatai lehetnek max. de szakma az biztosnem. A politkai kulrturharc jegyében elég sok szabaduszó "nagy név van az utcán" ami nem azt jelenti hogy munkanélküliek hanem nem fix társulati tagok és projektekre lehetne szerzodtetni őket. Nyilván szolnokon is tul kellene jutni hogy nem jobboldali pártszinészeket futtatunk hanem egyszer el kellene kezdeni értékelni a szakmai kvalitást is.

 

Már többször leirtam, hogy valaki bárki bármiféle szakmában politikai felé fordul szakmai képességeinek edzése helyett és még döntéshozói pozicióba kerül az jót nem hoz nem hozhat annak a környezetnek. Nyilván sokkal könnyebb azt mondani hirdetni, hogy azert vagyok mellőzött bármi mert en jobbolnali vagy baloldali vagy akármilyen gondolkodású vagyok pedig a valós ok az hogy szar vagyok abban. 

Előzmény: vizontok (3742)