dobi9876 Creative Commons License 2024.05.10 0 0 145964

Na végre vmi, azt olvasom Ratcliffe junius 01-ig adott haladékot  több száz dolgozónak hogy visszatérjenek home officeból. nincs több otthoni munka, 5 nap bent az irodában. ráaádsul van rengeteg dolgozó Londonban is, nemcsak Manchesterben állítólag. el tudom képzelni hogy ott is olyan a munka tisztelete mint a focirészlegen volt elmúlt években.

ezt sokan nem fogják szeretni, felmondanak, sok mihaszna stáb bére felszabadul, főleg akik otthon seggüket kaparták 8 óra munka helyett. aki nem akar megdögleni a csapatért, klubért, annak mennie kell, keretből, stábból, de még a tök átlagos állásokból is mint takarítók, irodai kukacok, pénzügyesek, HR meg a többi mihaszna.

 

múltkor meg az volt a hír, hogy körbejárta a stadiont Ratcliffe meg az edzőpályát és konkréten piszkosnak mondta, és felszólított mkit hogy nagyon figyeljenek oda a környezetükre.

 

na csak ez folytatódjon a felnőttcsapatnál is, viszont akkor kb. 5 játékosunk fog maradni a 25-ből. az edzői stábból meg senki se. de most ez kell, nagy tisztogatás kell.

 

 

túl jól éltek túl sokan a klubnál elmúlt 5-10 évben mire teljesen lerohadtunk. és ez nem csak a szűk futball részlegen történt ezek szerint. ha ma van 1000 alkalmazott a klubnál, sztem jó ha lefaragjuk 400 főre, de azok dolgozzanak az éeltükért, túlórázzanak és ha jól teljesítenek majd kapnak fizetésemelést. a maradék 600 meg mehet kapálni.