balldontlie Creative Commons License 2024.05.14 0 4 5723

Érdekes ez a körmendi néplélek. Évekig rettegünk, hogy a 35+ éves Fepu abba ne hagyja, majd pár év múlva a majd 40 éves Fepu kapcsán elkezdjük, hogy hálistennek, hogy nem hagyta abba. Utána lenyilatkozza, hogy valószínűleg abbahagyja, azt elegánsan ignoráljuk, max elmondjuk, hogy legyen emlékezetes, aztán kifut egy szar eredmény, ami mellett a végén a szerda - szombatot nem bírja negyven évesen, és kettéoszlunk, azokra, akik az életének eddigi minden aspektusát megvetik, illetve azok, akik még mindig attól rettegnek, hogy mi lesz, ha nem lesz jövőre. 

 

Mindezek mellett elegánsan elfelejtünk arról beszélni, hogy amióta azon rettegünk, hogy Fepu abbahagyja, azóta kineveltünk egy hajtós cserejátékost a Zetének, egy jó első szezonost vélhetően a Sopronnak meg Doktort, aki egy teljes nyugat-magyarországi kitérővel talán beérik és van egy szem Durázink a keretben, aki szegény hol tud játszani, hol nem.

 

Nekünk valahogy mindig addig kényelmes, amíg lehet valami mással foglalkozni. Most épp bezzegfepu van. Mindezt úgy, hogy nekem is megvan a véleményem egykét dologról, de mind tudjuk, hogy a feléről nem beszélnénk, ha sorban állnának a magyarok játékra készen.