repcsepista Creative Commons License 2024.05.16 0 0 1030

                                 UFOzzuummm... miEeee... Minden UFO-t, be kellett szolgáltatnia, szemlére, (smogchek) hol vagyuk? Az alvilágnak nincs romantikája, kaja kaka?
                   4.: Kávézzuummm... tea, az élet füve, fája, levele vagy virága? A gyerek tegnap a c2c-on, hogy az agyad, ha nem te használod, le $$$... lustul? Fita, először is nekünk nem volt pénzünk,de csak nagyon kevesnek a faluba szása? -jaja a falu bikája? (a besugónak???) Ma hogy ha minden ehető lenne, ami zöldség gyümölcs , akkor esetleg mindenki egyenlő? -jaja majha a nap világa, ragyoghat mnden ház ablakán...mega kerekasztal négy sakához mindenki egyaránt ülhet, na meg szarásig ehet, jaja csak az illemhellen? ---közbe apuénk, hogy itt soha, napján vas ár nap, jött meg a folyásom... zna közbe,amit hogy HA MINDEN AZ ENÉM IS, AKKOR MIÉRT NE LEHETNE A NAP, MEG A CSILLAGOK, A SZEÉN LEGÉNNEK, UTAT MUTASSATOK, ÉS MOST ITT FIDA, FÉ -FÉ? -FEFE VAGY LEFE? -ZITT LEFE? Naz ez az, hogy téneg van a FÉNY UFO-nk? -s most ami van,tegnapra, vagy azeleőtt, az amit láttok, ami FÉM -FÉMES, AZAZ FÉMSZINÜ, MI AZT IS ÜBERELJÜK, . ÉS MOST FITA? Nagyon szeretném, ha ezen INRI-k, jaja Mi is ufo-k vagyunk! -jaja UFO-k? -made in Hu? Who? tRöha ruha, na meg rühe, én ugy rühelem ezt az egészet? NAGYON!!! FÉNY FÉNY, DE FITA FÉNY -FÉM? Zez az, hogy ezt régente,nem is olyan régen, hogy minden vissza kering (ÖRÖK KÖRFORGALOM Q.KÖRZÉS?) a FÉNYBE, A FÉNYBEN? Jaja ha ezen iratok, a gyerkéinknek a kezébe kerülhetnek, ugy ahogy van! -nekem jó ugy, ahogy van? Zna apuénk,most, hogy a FÉNY, na vissza nézem...ja meg save? Isten szava vagy sava, te Égi Fény, világits minden tájon át?-na csak az!!!- ha össze jó, az egész nyáj, Nap váltja fel az éjszakát vagy éccakát? Fita, itt most csak az van, azaz hogy itt beugrottunk,vagy be lövettük, le, magunkat? Ide lüjjetek? -na az nélkül, lőttek? Zna fita, apuÉNk, hogy akik kihültek, na azok lennének a (hüllőfajuk?) halotak? -ami fita, mert nem gondolkoznak, (de a hidegben csak dermdség van?) és itt én pénzben, most is szégyenlem magam, ha a a aaa...a szégén kuncsaftom? -zna én nagyon jó munkát akarok csinálni, meg mindig,jaja részre hajló vagyök, ládd a magyaroknak a fele áron, na meg rendeljék meg a Feri bátyánk ősi gyökért, amire... mág akkor 7dollcsi volt egy hónapra? -21 egy évre?
                 5.: Most arra a filmre gondoltam, ami ugy jön le, Mmm... mikor a hiéna, wy wy wy Fá dörrr... zna az ölés miatt, meg ugy néz ki, hogy vér? -méreg? -kivéve ha Nekta Rina? (fita, amit özöznviz, annak a forditota $$$... igaz?) Zna hogy ezek a emésztó meg nagy ürök, fita, nem ugy hivjuk a dematarizállódo ürtesteket, és ezek a holdra? -marsra akarnak menni? Ez nekem, az első pinyalat után, mikor hallottam, ezek halhatatlanok, mert esetleg akkor, de minek, mikor MINDENKINEK VAN AKI ÉSZNÉL VAN, ÖRÖK ÉGI HONA, HON? -hon van? --jaj a ahol a kutya csahol, na meg a farkas csóvélja a farkát, és vonyit, mert azt hiszi a hold az egy nagy sajt? Fita, én ma sem tudom elképzelni, van olyan, akinek nem az ÖRÖK LÉTE, HALHATATLANSÁGA LENNE AZ ELSŐ, ami most, ez nekem? Zna most az is, hogy mikor találkozok a MI FÉNY -ÉGIEINKKEL, na egyolyan csoda valamiGÖMB, próbáltam leirni, na meg MOST AZ VAN, HOGY AZT ITT IS, MOST RÖGTÖN AZONNAL, ez most ugy, hogy MI NEKÜK FÉNYÜNK VAN, ÉS RÖGTÖN,A FORMA, A KIVÁNSÁG GOD,A TE HANGOD, AZAZ AZONNAL ELŐ ÁLL!!! Fita, ládd zuggnak a GÉpek?- az öntődékben,na most is miden ami vas vassal, az öntjük nem, meg olvasszuk, és azá formáljuk ládd van nagyobb be ki baxás, ládd beléd vágnak egy NUKINUK, fiteljad msot jön amit az előbb apuék csengőznek, na ha te mindekit meg akarsz hágni,(lehet, ládd bennünket mert mi hágárok vagyunk?-Hagar Rita? -ára) annak ára van, hág ár? Fiteljunk, az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE IS, LEFIZETTA AZ ÁRÁT, amit ez hogy lehettette bele verni a MAGYAR -MAGYAROK GYEREKÉINKBE? (APU, A GATYÁM?) Zna ami van, HOGYHA TE ÁLITOD BE, VAGY LE AZ AGYAD, amit fita én onnan, hogy gyerek koRom óta, hogy ezek abcuzoo ultikkula mi ki MOka? -amit ők se értenek, demeg van irva, és nincs két rabbi,aki nem az övét akarná dörzsOlni, dörzsölteni, a sebét vagy csak nekik van zsebükk? Jna ki a Jani, a leg bikássabb, a bika bika? Fiteiluk a természetben is a KIVÁLASZTÓDÁST? SZELEKCION? AZ ERŐSEB KUTYA UGAT? A TÖBB UTÁNNA? Fita, itt van ládd GOD IS LORD? -DÖRGŐ? NEKI VAN A LEGNAGYOBB DÖRGŐLYE? MENNYDÖRÖG AZ ÁGYU, CSATTOG A KARD, AZ?- LELKESITI CSATÁBA A MAGYRT? - itt olyan fog alma?
                 6.: Most jönne neheze,a rézz ágyu? Na te állitod át meg rá az agyad, amit te agyalni vagy nyakalni akarsz? -ami nekem, ITT VAN AZ HOGY ÁLOM -ÁLMOM MAGAM ÁT CSIN-ÁLOM? Zna amit most, hogy TUPASZ, AZOK AKIK NEM BÁNTANAK, SŐT,HA NEM BÁNT SENKIT, AKKOR HAD BESZÉLEN,DE HOGY OLYAN ISMERŐS, EZ ZERINTEM TÖBB A SOKNÁL? SOKK DE $$$... Zitt az hogy, ÉN ÁLOMBA, OTTHON HON?- VAGYOK, na most ez lenne MAGYAR RULl, AZ ÖRÖK EGYÜTT LÉT? Ez igen igen meredek, és az az hogy TÉNLEG A HANG GOD,ÉS B-ESZ -ÉD? -Fita, nekem a családomba, ha valamit olyat, na most mindenki LEGYEN ESZED, ami most mikor elkezdtem iskolába? -járni, onnan, neked meg kell változnod! -ez mindenÜT, és főleg, akik VOLTAK VALA KIK? NA KIS MEG NAGY VALLAGOK? Ezt most ugy, hogy minden előbb látni kell, és az az, hogy mindenki aki az agyam én állitom be arra, ládd itt is, mindent akik EZT KITERVELTÉK,NA FITA,AZ IRÁS TUDÓK ÉS FORDITÓK FARiZEUSOK, SZADICEUSOK...nem fejeztem be, hogy mit OLVASTAK KI, CSAK VEGYÜK 2000 MILLENUM ELŐTT, A PRÓFÉTA JÖVŐBE LÁTÓK, ami most is figyeljétek meg, hogy ALLÁD VERNEK, azaz itt arról van szó,hogy VAGY MA IS LÉTEZIK, AMIKET ITT MEG PRÓSZÁLTAK... NA AZOK, LÁTOMÁSOKAT LÁTTAK, ÉS MOST AZT AMIT LÁTTAK,.DE MINDEN ÁLOM A SARAT LÁTÁS!!! (fiteljal, itt cska sárból sár?) De most azt, na értitek, mikor feldobják a pengőt, és kérdik, irás vagy fej? -na ha fej, akkor azé midnen, (ő a fej?) ami kell e adót fizetnünk a Császarnak? -szarnak? -szart, fita mi az hogy sátán -szartan ganék? - elől a GUN? -GANÁRUK -nincsak az orosz hadipar, robbanás, azaz olyan erős gazdasági fel lendülés, na meg a több GUN-ÁRUK? -GANÁRUK? Men a gőzös nem men? -men a gőzös Kanizsára...Fita, ennek van egy olyan, ládd egy olyan emelete, ami olyan, hogy mint a HOLOGRAMMOZÁS MOZÁS, JAJA AKIK A MOZIBA A JÖVŐBE LÁTÓK, ÉS ŐK IRJÁK A FORGATÓ KÖNYVEIKET? BUZÁS PUZÁS BAXÁS KÁSA? Zitt az, hogy teljesen, bennünk akarnak baxni, baxatni? -itt van, ami miért kell nekik csak a tokod, tökötok, toko?
                Innennn... FÉNY -FÉM? -SZAR VAS? Ja mikor talalkoztam először, HIHIHIIII... HIHETLEN FÉNY LETT, A SZIVÜNKBEN? AKINEK SZIVE TISZTA? -VÉRE FÉNYE, AZOK ISTENT, JAJA A MI ATYÁNYK, BAGY JUHUSID ADTA JÓ KIRÁLY, na fita ezek is midig vannak, de voltak? -le$$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1029)