Peppo vagyok Creative Commons License 2024.05.16 0 0 168812

Csak neten tudtam nézni, nem tudtam elmenni.

Ugyanolyan volt, mint az egész évünk: jó teljesítmény, utána összeesés, kiegyensúlyozottság teljes hiánya: időn túli szabaddobásnál piros lapot tudunk kapni, hetesek sorra kimaradnak, nem tudunk tét mellett normálisan játszani. Pedig iszonyat volt a hangulat, ezt még így is érezni lehetett. A kiesőhely környéki csapatok ellen összesen 2 pontot szereztünk 6 meccsen, bezzeg nyertünk Csurgón, meg otthon a Tbánya ellen, meg Füreden is, vagyis amikor alig volt teher.

A szurkolók fele eddig sem tudott számolni, ezt elfogadom, csak azt látják, hogy a Nekát megelőzzük és megvan az nb1. Az, hogy még van egy meccs és mindenbe belekavarhat, az nem számít.

Érdekes, hogy a Neka azért szorít majd, hogy a Pler-Csurgó iksz legyen, mi meg azért, hogy bármi legyen csak iksz nem. A Plernek a döntetlen is elég az nb1-hez, a Csurgónak meg mindegy a meccs. Gyakran láttunk már olyat, hogy ha mindkét csapatnak jó egy eredmény, akkor az is születik, nem bunda miatt, hanem így alakul. Nem mondom, hogy most is így lesz, de nagyobb az esély egy döntetlenre, mint alapból szokott.

Előzmény: Fradista Utazó (168811)