repcsepista Creative Commons License 2024.05.17 0 0 1033

                                 UFOzzuummm... miEeee... FÉNY az UR? -nincs FÉNY? -ÜR? A FÉNY -GYEREKEKÉRT, ÉRT, VAN MINDEN, ÉS Ő ŐK ÁLTALUK, EZ IS $$$... ? -ne visi$$$... sikitani akarnál... pu?
                  1.: 5/17. A KÉP? CSAK SAKK MATT PAT?-ÖRÖK ÉLET, AZAZ CSAK CSAK CSA CSA CSACSKA...FÉNYBEN BEN BENBEN BANG MENNYBE, VAN CSAK ÉLET, ÉS CSAK A FÉNY GYEREKÉIKÉRT ÉRT?- ÉS CSAK ÁLTALUK VAN MINDEN, VAGY SEMMI? Most ez tegnap esti előszél, hogy csak ÖRÖK ÉLET ÉLEK TUD -ATOM ÉS TUDUT ADUT -ÁTOM VAN! -és ez? -csak azzal, hogy én ÖRÖK ÁLMOMBA MOMOM VAGYOK, és most van egy olyan, mnt a SOROMPO? ZItt vissza, hogy mikor jövök ide vissza, akkoir egy SOROMPON (PONI LO) JÖVÖK ÁT, ÉS A SOROMPÓNÁL TALÁLKOZTAM TÁLLASIÉKKAL, s Jitlerrel is, és üzentek, és akkor leirtam! Akkor is érdeskés vala, hogy Jitlerék a FÉNYBE A FÉNY OLDALON, és többzör találkoztam (az Andok alpokban) vele, és itt is engem keresett? Mi ki MO? -ki vagyok én? Mi ki MO, ki vagy te? Mi is ufo-k vagyunk? -bruhahahaha...beszart a halot, hallott és bidi a rawatal? (nincsak mikor falhoz állitanbakj, tudtam hogy amit apuénkall, azt mert vigy...azt nem!!!-mindenkinek vagy luka?-hgoy miattam huzzák le a topiszkozatainkat? -INRI?) A követkecő a hellzet, ha te meg én NEM VAGYUNK ÖRÖK EGÉSZEK, VAGYUNK? Jó napot, meghoztam a tökgyalut, két foga kitört, nem használtuk, baxxák meg! Most annal a SROMPÓNÁL valék, és jobban meg figyeltem, és az két SZÉN -OSZLOP? Előbb, hogy a SZÉN OSZLOPOKON, NA KETTŐ, ÉS OLYAN MINT KÉT FA NÉGYSZÖGLETES, fita a GolGáta (az KAPU, LÁDD GÁT, AZ KAPU? -zugva bőgve törte át a Gátot, a KORLÁTOT, és el akarná nyelni a világod) meg Kereszt, nemgümbülyü fából, hanem ki faragták? (fideljad a köveiket sirkő?)-két négyszögletes osztlop a temt -lop -oszt-osztloposok? -a temetőik üresek? (FITA MOÉ ÉS JUHUS SIRJA, FEJ FA FAK?) Fita, ott vannak mindenütt a beszólások és a beszurásAIk, azaz had temessék el a halotak, a hallottaikat? -halnak? -na itt minden a tengerek vizából árad, vagy büzlik, ha kén -tavak vak vak vak...(fita az abszulut ultimátum bomlasztó fegyferek a BÁLNÁK HANGJA?) Fita, ami itt rögtön vakit, hogy nagy mamam, ha meghalsz én is meg akarok? -na a fiaim, ugy négy évesek, szót kérünk, s mi azt akarjuk te éljél,ne halj meg értünk, értünk, egyet? Fita itt igren igen érdes és dögkeselyü ke$$$... ké$$$... ca$$$ ...cla$$$... ha$$$... va$$$... feme$$$...
                  2.: MINDEN A PÉNZ ÜR -UR ÁRAK ÁRUK ÁLTAL VAN? NINCSAK JUHDÁSOK, ÁRULÓJAIK, JAKIK? -ÉS JUHMÖRDÖRIZSÁKUKÁJAIK, JUMURDZSÁKAIK? Cak veduk Szigetvár,Zrinyiénk kirohamása, és lekapdossák a gyrerekéinket az anyuka karjáról? Fita, amit leirtam, mikor jüttem ki Pécset, és felmentem a Szulelman szobrára, meg fogott! -ezek a kővas fényszobraikba (képeik? -gépeik, nincsak te az ő ők képmásuk?) vannak!!! Találkozounk a Petőfi szobornál, na SUNY Sanyink, AZ IDŐ ÁLL, DE ELMULNAK A RENYHE NÉPEK, NINCSAK MOST HA KIIRTJÁK AZ UTOLSÓ... Zitt az hogy Fercsi bátyányk, csak a gyökér kitartson, az MAG MAGA MAGA, MAGUK MAGUK, fita itt bloondiék, MAGA? Na most MOMUSA? VAGY JEWusa UKusa ku$$$... Zami zérdeke$$$... de CA$$$... Fita, monduk az ÁLMA ALMA ÁLOM, CSAK A FÉNYBE LEHET AZAZ AZ ÖRÖK FÉNYEGÉSZBEN BEN,BENNEM LEHET CSAK VALAMIT MIT, MEG LÁNI, KÉNE, KÉNE? Zez az, hogy AZ ÉLETNEK VAN FÉNY OLDALA, NA CSA CSA CSA...STRONGÓL CSA CSA CSAK? -FÉNY BESZÉL? Fita, Babelnál, át csinálták VALA KIG GIGAZOK, az angyalokat, ami GÉPEK? -fita most a MAGYAR OK GYERE KÉINKET, GYERE KID, -DIK? Nincsak ITT A NEVEL ÉS TÓ TÓL OKTATÓ? -FÜGG GÉNE -VÉNYE -ÖRVÉNYE? -MINDEN ÜK, VAN ÜNK? Fita, a Rajkó per, meg zenekar, együttes, hogy ha MAGYAR KOMMUNIZMUS? -na most itt RukutyuMurtuUK, adjatok 10 évet, és amagyarok $$$... fita, ma is angol=gazárusAIk, meg skorbota MOék bota te buta bóta, az Isten nem ver bottal, fita minden az, hogy mit eszel, eszelsz élsz ész?-ész vagy halsz, hallsz, vagy gatyába sár? Atyám, FITA NEM SZABAD VOLT KIMODNDANI AZ ISKOLÁBA HOGY ISTEN NEVE BOT? DE A MI BÓTUNK? Zitt fe fe fff...LÁDD RENDEZZÜK EGYMÁS?- KÖZT DOLGAINKAT, DOLGAINKBA UTAINKBA, UT? ARANY WARROS SUP? KOTKODÁCS,ÁCS, MINDENNAPRA EGY ARANY TOLÁS?
                  3.: Ma is az egész HULLARABLÓ BAGÁZSIJAJAIK, RETTENNEK MERT EZ A gis magyar vakarcs popóca ivadák, ki merte nyitni a szemét, a szemét?- és fita, ITT AZ VAN,AMIT APUÉNK akartak belém verni, hogy pitim, a tesvéred etesd, oszt meg vele a csócsád, minden??? Szólalj meg, na SUNY Sanyink, ne fogjon könnyelMÜen, a HUROK, a nyakadon, na meg nyiszálva, A SZVÜNK VÉRZIK, az nem lehet, neme? -hogy annyi sziv, hiába onta vért, keservben annyi hü kebel, szakad meg a HON?-ÉRT, FITA ÉRTJÜK EGYMÁST? JAJA A NYEMA GYEREKNEK AZ ANYJA SE ÉRTI-ÉRZI A SZAGÁT? Zna most, APUÉNK: CSAK A CSELEKEDET SZÁMIT, ÉS AZ ITÉL ÉLETRE HALÁLRA, NA EZT TE TI TÁ TÁ DÁ... HOGY ÉRTITEK, AMI APUM: MINDENT SZABAD (MONDANI) EZ BENNE VAN AZ IRATOKBA IS, ADJÁTOK A SZENT BblILÁT LILA PNÁT A KEZEMBE, JAJA RAJTAM ÖRÖKKÉ RAJTAM VAN A HAPPÁRÉ, DE NE TEDD MEG, BAXMEG? Fita, apum, miért nem akarod hogy iskolába járjak? MERT APAGYILKOST CSINÁLNAK BELŐLED, ÉS EZ EGY AZ EGYBEN, MIKOR KIRUGNAK A III--GIMIBÓL, TE VAGY AZ OKA, ÉS KÉST FOGTAM RÁ, ÉS NEVETVE NEM MEG MONDTAM, MOST ELHAJITOM A KÉST, S FELKAPOM, MENEK MEGÖLÖK EGY KUMMUNISTÁT, JAJA HA EGYET MINDENT, MEGINT ELDOBBTAM, MERT BÉLA BÁTYÁMAT NEM! Fita, itt CSAK HA AZ ANYAG FELÉ, NA MEG ITT FÉNY KELL, ÉS TEGNAP A SZIVEM REPDESETT, AZAZ MIKOR TALÁKOZOK A MI ÉGIEINKKEL, MOST FITA, EZT HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, NEKÜNK, NEKEM -NEKED TEKERED, NEKÜNK, MOST AZ, HOGY EZT A GONDOL LÁTOD, Fita, ÉPITJUK A FEUDALIZMUST, na hogy KOSSUTH HÉK? -fita ezt leritam, hogy egy olyan, mint menrótingunk, beengedett,zitt azvan, hgoy minden ELŐBB SZELEMMI MI? -ÖSSZETEVŐ! TEDD IDE?-ODA?
                  Innenn... fita, ONNAN HOGY NEM ÉRTIK MEG EGYMÁST, azok ma is azok? -gazok? -gazdögök, és most te meg én nekik azaz értük (helyettük???) mi is megdöglünk, lőttek -harangoznak, egy szállig? Fita, itt amcsiba, SZABAD HANGOD LEHET CSAK, VAGY JÖNNEK A DÖGÖLŐK, DŐGÖSÖK GÓGÖSÖK, 8ARANY BORNYU -BIKA IMÁDATATÓK,JÖN MÁR ABIKA? RABBIKA?) ÉS HA BE ENGEDITEK ŐKET, A GYEREKÉITEK JOBBÁGY DE BARMABB BAROM NINCS, GÖCSÖGÁGÉIK LETTEK? FITA LEGYEN HUN? - A HAN GOD? -TOK? HAZÁTOK NAPFÉNYRE KERÜL, DERÜL?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1032)