repcsepista Creative Commons License 2024.05.18 0 0 1034

                                 UFOzzuummm... miEeee... FÉNY az UR? -nincs FÉNY? -ÜR? A FÉNY -GYEREKEKÉRT, ÉRT, VAN MINDEN, ÉS Ő ŐK ÁLTALUK, EZ IS $$$... ? -ne visi$$$... sikitani akarnál... pu?
                  4.: Kávézzuummm... zöld de örökzöld tea? Mott az ami ma is, hogy hogy lehetne meg közelitani, azaz MI MAGYAROK? -1000 Szilveszter, megy a pópának,pápa?- a jelentés, hogy a magyarok is kersztények, csak ők örökké élnek, és ittvan hogy ÉN RÖGTÖN,EZT GONDOLNI SE SO$$$... gondolni nem tudom, és nem is fogom, fogaDom, hogy fogatok allá sárAdó? -DÁRIDÓK? DÉRIDÓK -TÉRITÓK? Szép tájainkból, kerteket kupléjárókat s apátlanságokat,(fita mutassatok nekem csak 1 mint ablunak, brbárok? -magyar aput? -mióta juhmördörök vannak csak?-junmudizsákuk? loffti várkestélyaikat, és miért? -mert jönnek a hunok jönnek a hunok,(kina?) akkor jönnek a magyarok jönnek? Zitt az összes bolyongásaim, mert mindennek az alapja, hogy akik örök élet és örök -egész -egészség, azok hogy gondolkodnak, és most erre szeretném felhivni a figyelmeteket, mert ma a feleségem, te miattad utálom a magyarokat, és te utáltattad meg velem?-na a magyarok meg jézus meg fo$$$... na ezen kitörései miatt, rémségesen alulra kerültem, mig ha engem szeret,és szeret, meg a gyerekéit is, és itt az van, hogy a nők, na anyum is, nagy embert akart volna neveltetni iskoláztatni, belőlünk, de fita? Anyai nagyapum, nagy földbirtos, és nagy földbirtokos családból származik, anyai nagymamám grófi családból, és most mikor 1999 decemberbe otthon voltam, anyum figyelmeztetett rá, hogy mi nemesek vagyunk! Zna a feleségem is, egyik fiu állatorvos a másik vadálat, na van vadabb a husevőktól, és most akik a hust faricska? Zerintem is fübe fába virágba van az orvosság,és itt azok a gyógitók, akik kapcsolátba voltak a SZELLEM VILÁGUNYKAL,Jna egy olyan, hogy tegnap, pontosan felettem vannak apuénk, na most ez az, amit többzör ufóztam, hogy egy fekete SOROMPÓN, jaja két szenes fa, lehet bejönni, de monduk nekem, ládd legutóbb -egy olyan, hogy egy fekete tócsa, és potty? -na most jött a feleségem is utánnam, a fekete tóba , Kis kacsa fürdig, fekete tóba, anjához készül, legyelországba... Magas a sarka, sikos a tallpa, fordulj ki fordul, szép arany alma...
                 5.: A fiam most jóécakát, s mondom csak ha örök életben gondolkozol, tudod hellre tenni magad,mag ad? Fita, én az első pinalát uton, EZ IGY JÖNNE LE, AMI KOPPÁNUNK, NEKI NEM PARANDCSOL SENKI, DE NEKEM SE $$$... Na vahhon, addig nem voltak magyarok, mert 1024 Éva? Fitlejunk, mit tudodd GIZELLAH A MAGYAROKRÓL? BARBÁROK ÉS EGYMÁST IS ESZIK? Fita,itt az általánostól--- na én III -gimivel beffleggzett, mert kirugtak,sőtt minden KGST iskolából kitiltottak,(orosznyelből buktattak meg,rühely!!!) na most a unoka bátyán a belügybe dolgozott, és pucolj, na leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -na meg vannak nekem dickekeken,valahogy ki kéne tudnom adni, és fita, még a feleségem is, nics olyan, azt senki nemolvassa, ( ne igy, NEM!!!) -NA MOST NEM SEGGIT? MÁRIA?- és zitt, zerintem olyan AGYTUMOR VAN, ami nagyobb az ürnél, benne bele üritiünk? Fita, nem tudom ugykörbe irni, hogy most midnehogy KELL HOGY LEGYEN EGY SZEM SZIKRÁD, mert FÉNYBE CSAK AZ ÉLET!!! Fita mikor végleg vége, s szivem??? -na egyszerüen képtelenvoltam, gondolni is ezt, és azért meg ugypurcantam ki,(szivroham a plafonig dobbállóztam) amit sintén leirtam, és mindent azért, hogy megtudnálak közeLITenni,de előbb a közvetlen örök élő családom,mert, most addig,ming nem nem találom, mnden kis szikrámat, HA EMLÉKEZTEK, LERAKTUNK AZ ÜRBE, na van bejárója,és ez ami most nappal van,ez nem az! Na SZONDÁKNAK hivtam, a mi a szin dobogásÁt be inditja? -jaja ezek a jelek is? Fita,itt én hellettem senki nem csinál meg semmit, fita ez engem hogy senki semmi? (ha igen, akkor az a halál?) Fita, amit egyenesnek hivok, az az hogy LÁDD SZADAM, vártam a kötélen,és megjött, előtte, ő adta fele, mert én tudtam neki seggit enni, zitt az, hogy adott volna nekünk annyi olajt, (fita akkor sipároztam?) amit akartunk volna, a románonak (Erdély) is feligérte, am imost ahoz, hogy együtt tudnunk NUK, na azért vannak a NUKI SOK? Fita, ez a ififiam,ninsak ezek köröttünk keringenk, ládd a dögkeselyük legyek ha dögszag van?
                  6.: Zett torrr...ezt ma du, .hogy ha feltudnálak hozni, az az ami ládd mikor találkozok a MI UFO? - az az hogy amit most,ládd te egy FÉNY!!!- madár vagy, na az ufo, az a KERSZT, most hogy pinácik, hogy elkezdik forgatni, ami fita, csak két ollat, népkocsi, és ha egy megtudja venni a ROLLS ROYT? -mindenki! -és Kossuth -Linkölni, az lenne a Kosutth bagó? Fita itt most azt,hogy hogy lehetne a HAN GOD? -ELVENNI (NINCSAK MOST ITT VAGYUNK, UFO-k?) AMI RÖGTÖN OTT MÁS, HA ISMERŐS 100? -A BUGI WUGI KLABBA VOLNA JÓ? VAGY 778-BA? Fita, most az hogy én apuÉNkkal, álandóan hogy nincs halál, és JÉZUS ÉL! -FITA ITT AZ HOGY JÉZUS? -ÉL? TEHÁT menn a jelentés Szilveszterbe Szivelszter pá pá pának, hogy nekik JÉZUS ÉL, NEM HALT MEG,ÉS MOST OLYAN ÓTEsTOMENTUMI GONÓDOROZEROZÁS LÁSS...UJ HIT UJ VALÁSOS AMI A MAGYAR AZ EGY NÉP!!!- AZÓTA, AMI SOSE VOLT LE$$$... Zna most, ami enyhitene kinomom, ma is,hogyha lenne valaki, akivel lehetnek ezt gondolni, GONDÖLNI, csak ugy, (A FÉNYBE VAGYOK, ÉS MARADOK?)hogy most az apai nagymamám, kisifiam, nekünk nics halál,hanem Jézusnál? .megtalász! -ez szószerinti inti rinti tinti, Nincsak a kis feleségem,kérdem ÉNJÉUZÉN, VAGY A JUHUS, AMIT Ő SEM ESZIK, KIMONDOTTAN,MERT JEZUS JUHUS? Zitt MOST AZT, HOGY MOST MONDUK, ADDIG MING NEM LESZ OLYAN ÖSSZEKÖTŐM,LÁDD ÉN VALÓBAN UFÓ VAGYOK?- most ez amit mára, na az álom, ha te ÖRÖK ÉLETBEN TUDNÁL GONDOLKOZNI, AKIHEZ KELL LEGALÁBB EGY FÉNYTESTVÉR? NA MOST ITT A FÉNYÜNKBEN, TUDUNK TALÁLKOZNI, ÉS MOST AZZAL,LÁDD FELVETTÜK A SZÉN RUHÁT? Most az ami az a SOROMPO, AZ OLYAN MINT KÉT SZÉN FOR BÁY FOR, VAGY 6 X6? ÉS KETTŐ,DE DIREKT BELE VILANTAM,(FITA MINDENKBE BELE TUDUNBK LÁTNI, ÉS KESZTÜL? GOLGÓTA ÉS KERSZT???) É KÉT LÁDD A KRUCZUFIX, KÉT RÉSZBÓL VAN! (OTT MINT ITT IS, KÉT GERENDA EGYMÁSON) Fita, vissza ugy az általános iskolába, mnt most én azért is, minden könyvet ami az egyetemista könyvek is meg vettem, és szar? -itt ninden szar, met ITT NEKEM VAN ÖRÖK LÉTEM, VAGY NINCS, ÉS KIK ADNAK NEKEM ÖRÖK LÉTET, MERT AZ NÉLKÜL, MOST EZ NINCS!!! AKIK EZT EL AKARNÁK PUSZTITANI TANI TANI NUKINUK? AZOK ONNAN,AZAZ MOST AZ AZ ANYAG AZ SZÉN? NA A SZÉN NEM ÉG EL? ESETLEG AKIK LÁDD A BLACK (SKWÉZÁR) HOLE, ÉS ANNAK A KÖZEPIN ÁZNAK? Zna előbb, nem a növény világgal van a baj,hanem ELŐBB A HUS ÁLLATOK, TUL SZAPORODNAK, ÉS KIALAKUL A KANNIBELIZMUS MY BELLÁM LAM MI?
                Innennen, na mindegy milyen iskolát végeztél, (nem tudsz többet,mint egy ma fiadzott ki malacUK?) mikor a tallpadfelrugod, SOSE TUDHATOD, na én akkor INNEN, SEMMIT NEM FOGADOK,FOGADOM,HOGY FOGATOK ALLÁ HÁ HÁ HÁ... KAVICS? Fita,most a gyerekéinknek, ez olyan,ha egy mind? -minek a gatya? -link lsnk lskatos, ha egynek mndnek jár... egy gatya fo$$$... Küldök nektek két srtáfkocsi szart, benne dobog a szivem...
...oááá...
...nincsak ki engede meg a kóser ser állatok áldozását? -a teremtőik, vagy a tulaj ajajajjj...

Előzmény: repcsepista (1033)