bárány Creative Commons License 2024.05.18 0 0 514510

Azt, hogy a bomlástermékek is befolyásolják az állapotot, Zacher sem vitatta.

 

Eeegen, de ez kábé az a szint és forma, hogy kiürüléskor is van _valamilyen_ pszichés hatása, a nemhasználat, sóvárgás, mittomén ingerültség hasonlók, nem pedig a bódult állapotban jelentkező legyőzhetetlenségérzés, túlzott kockázatvállalás, agresszivitás, túlpörgés, eufória.

Az elsőt te is fogod érezni, amíg nem jutsz a napi első kávédhoz (példa, behelyettesíthető).

 

Az ügyészség dolga nyilván az, hogy ha már találtak korábbi használatra utaló nyomot a szervezetében, mindenáron verjék rá a DUI-t is, a szakértőknek meg ilyen célja nincs, és nekem úgy tűnik, hogy az első szakvélemény is inkább eshetőségről nyilatkozik, nem pedig teljes bizonyosságról, ami viszont ide kell a bírónak.

 

Csak hogy lantosnak is legyen egyértelmű: semmilyen formában és szerrel nem támogatom és nem tudom elfogadni a befolyás alatti vezetést. Én olyan szabályt hoznék, ami a 2. alkalomnál örökre venné el a jogsit, legyen az alkohol vagy drog miatt.

 

Ezt a balesetet simán összehozzák szerek nélkül is, úgy is épp elég borzasztó. Ha biztos, hogy drog hatása alatt vezetett, azt is verjék rá. Ha nem az, akkor meg ne.

Előzmény: tcaoe (514509)