BerCLas Creative Commons License 2024.05.18 -8 4 19722

Én úgy gondolom, hogy nem kell azért támadni gúnyosan, cinikusan falco Mant, mert eltérnek a szakmai gondolatai a többségtől. Ilyenkor érdemes leírni ki mit gondol máshogy, ő is ezt teszi, nem leszólva mások véleményét.

Én egyébként mindkét oldalnak értem a szakmai érveit, de szerintem a többség nem pontosan érti , hogy falco Man mire gondol.

 

Az egyik oldal ugye Szilit mindenképpen szeretné jövőre is a csapatban tudni. Érthető abból a szempontból, hogy pont most, amikor csökkentik a légiósok számát minden minőségi (de még a kevésbé minőségi) magyar játékosnak még nagyobb értéke lehet. Az ő csapatuk - most gondolkodjunk posztonként két játékossal - a következőképpen nézne ki.

 

1. Légiós (Váradi) - Pongó

2. Perl - TDA

3. Benke - Kovács

4. Légiós - Bognár/Kriva

5. Légiós - Keller

 

Ez esetben viszont 4. légiós felesleges, mert még egyszer Jordano szerepben használt légiós nem kell.

 

Falco Man pedig abban bízna, hogy Szilinél tudnánk egy még jobb légióst hozni (3-4 posztra), aki a kezdő 4-es légiósunkat is tudná kisegíteni, ami a BL-ben lehetne fontos. Az nyilván vita tárgya lehet, hogy mekkora esély lenne hozni ilyen légióst, mert ugye , ha nem válna be , akkor elveszítjük Szilit (ezt most úgy értve, ha kizárólag a klubon múlna a döntés és nem a játékoson) Az ő kerete vélhetően így nézne ki

 

1. Légiós - Pongó

2. Perl - TDA

3. Légiós - Kovács

4. Légiós - Bognár/Kriva

5. Légiós - Keller

 

Szóval a többség úgymond a biztosra menne, falco Man pedig egy sikeresebb BL-szezonban reménykedve itt kockáztatna egyet. Szerintem egyik elképzeléssel sincsen semmi gond.