kobab Creative Commons License 2024.05.18 0 1 1296126

Mit értünk értelmes eredmény alatt?!

 

Sokszor értetlenkedünk, amikor fejlett nyugati topiktársaink azt írják, hogy csak meg kell várni és a putyini rendszer összeomlik. Az orbani maffiaállamnak erre több esélye van. Ezért is lett volna ráció hadházy javaslatában, az ogy választásokon ne induljon az ellenzék, hozzáteszem hogy az eu-n és az önkormányzatin igen. 

 

Alapvetően csökkentette volna a maffiaállam legitimációját, és hivatkozni lehetett volna arra, hogy mennyire lejt a pálya a választásokon, az felér egy csalással. (Köszi GabikA ha nem írod be az uncsi mantrákat.) 

 

Lehet hogy jobb megvárni, ez a szar forrjon fel, egyék meg ezek. 

 

Lehet hogy az értelmes eredmény hamarabb bekövetkezne, a maffiarendsezr agóniája nem húzódna el annyira.

 

Mert egyébként a NER játékszabályai szerint szinte lehetetlen a Bivalybasznádnak legyőzni a Reált. Bb. hiába igazolja le poentitopetit középcsatárnak és csapatkapitánynak, attól még a lehetőségek szempontjából a Reál marad a Reál.

 

Hiába lesz jóval nagyobb az ellenzék a parlamentben, attól még ez a rendszer úgy van kitalálva, hogy csak egy díszlet, semmi más. (...és akkor tedd hozzá, hogy ez egy reformfideszista ellenzék lesz egy szintén moszkovita gyülekezettel kiegészülve.)

 

Nézd, én nem akarom elvenni a kedved, bízz a fehér ló helyett fordplatóstransiton érkező pentitoban, én már írtam ezzel kapcsolatban, szándékosan nem akarom megismételni. 

Előzmény: advocatusdiaboli (1296121)