SZ Lázár Z Creative Commons License 2024.05.18 -4 0 73045

Szerintem akkor érdemes visszapörgetni az oldalamat. Ott látszódik ennek a nyilvános része. Én a magam módján azzal tudtam hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek felismerjék és elítéljék magukban a korrupciót, hogy a tizenkétezres követőtábornak elmondtam, én mit gondolok annak. Szolnokon pedig több ilyet hoztam felszínre, sőt fejek is hullottak miatta. Pont például a már emlegetett Szolnok Tv-nél is. Szám szerint három.

Magyar Péter egy tipikus korrupciós rákos daganat volt, aki egy pillanatra nem rettent meg attól, hogy akár bűncselekményeket is elkövessen annak érdekében, hogy a közpénzből minél nagyobb mértékben részesüljön. Amíg ezzel nem számolt el és nem kapta meg érte a büntetését, nincs helye a közéletben.

Az pedig, hogy mennyien szavaznak rá, nem menti fel ezek alól, maximum csak az ellenzéki szavazók gátlástalanságát és morális alászállását mutatja. Nem hiszek abban a közhelyes mesében, hogy "rablóból válik a legjobb pandúr". A rablóknak a börtönben a helye, így Magyar Péternek is. Remélem, inkább előbb, mint utóbb utóléri az igazságszolgáltatás...

Előzmény: csíkos-háTTú (73044)