Sfakutya Creative Commons License 2000.06.16 0 0 46
Figyelj Figyu !

Elég elkeserítő amit leírsz, de ne add fel. Egyébként én is az Orsz. Idegsebészeten voltam, szerintem az a legszuperebb hely , ennél jobb szakmai ismereteket máshol sem találsz.
Örülök, hogy a három hetes kúrát mégis sikerült elintézned. Hova fogsz járni ?
Egyébként amikor én májusban ugyanilyen kúrán voltam, akkor volt ott egy fiatalember, aki kb.úgy mozgott ahogy te leírod magadat és őt három nap múlva hazaküldték, hogy legalább két hétig csak feküdjön otthon és csak utána menjen vissza, mert ilyen rossz állapotban a kezelések és a torna sem volt ajánlott. Persze ha te már régóta otthon vagy és már eleget feküdtél-de tényleg feküdtél - akkor kell a torna, meg az úszás.
Egyébként én nem azt mondom, hogy ne tornázz, hanem én arra gondoltam, hogy a konditerem biztosan nem tehetett jót a gerincednek. A mozgásra szükség van, én ezt magamról tudom, de sajnos én is el-elbliccelem, most is inkább a gépet püfölöm, ahelyett, hogy tornáznék. Pedig tudom, hogy csak az segít.
Egyébként én már a kezdetek óta azt írom, hogy jó széket úgysem fogsz találni.
Csak hátúszást végezz, a többi nem jó a gerincnek.
Muszály meggyógyulni, mert a leszázalékolás nem old meg semmit. Nem is olyan egyszerű. Olyan dolgokat hallottam róla, hogy én sem kezdeményezem. Azon kívül nem is lehet belőle megélni. És 1-2 évente újra kell menni felülvizsgálatra. Mintha csoda történne és elmúlna a baj. Bár lehet, hogy az idő múlásával kedvező változás áll be. Ezt nekem többször mondták már.

Előzmény: figyu (45)