Mikó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 20
Én mostanság kizárólag repjegyhez (USA) vettem igénybe irodát, és szájhagyomány alapján választottam. Paraméternek a kötött időpontot, max árat, és max 1 átszállást adtam meg. Belefért! 10 nappal indulás előtt tengerentúlra király és igen olcsó jegyet adtak!

Az a baj, hogy sok iroda látszólag ad olcsó utakat amerikai mintájú átverésekkel (nem tartalmazza az ár a biztosítást, reptéri illetéket stb). Ilyen nálam SZÓBA SE JÖHET! Engem az érdekel, hogy mennyi a számla?

Más: interneten találtam egy oldalt utazási irodák linkjeivel, jobban körülnéztem. Valahogy félnek feltenni az árakat (hasonlítanak egyes autó márkakereskedőkre és a jól bevált semmi konkrétum-szerű ügyfélnembarát amerikai mintára). Nos én összehasonlítani szeretnék az interneten, nem irodacímeket kapni. Azt a postaládámból is kaphatok. Ha valaki nincs kint korrekt módon az interneten, az nem nevezhető tőkeerős cégnek.

Ha idehaza társasággal egy hétvégét kívánunk valahol tölteni, a szállást előbb az interneten nézzük meg, itt is keressük ki.