Mr.Sla Creative Commons License 2000.07.30 0 0 475
Mar szamtalanszor leirtam velemenyemet az abortuszrol de ez egy annyira sulyos dolog, hogy nem hagyhatom ki.

Az abortusz : gyilkossag, gyermekgyilkossag. Valaki itt lentebb , talan buta Elizabeth irta, hogy az orvos 1xer elmagyarazta, hogy azert 12 het mert akkortol fuggetlen a petefeszekhormonoktol. Rohej lenne, ha nem gyermekek elete mulna rajta.
Legkozelebb az ilyen emberek azt talaljak ki, hogy addig lehet egy `nem kivant` gyermeket elvenni amig szopik. Mert csak azutan fuggetlen az anyatol. Teljesen abszurd. Egy 12 hetes magzatnak mar meg van minden szerve, szive, agya, kezei labai, stb.

masoldalrol: Ki tehet a nem kivant terhessegrol?
A megfogant magzat??? Termeszetesen nem . Egy ferfi es egy no. Megis kitol veszik el az eletet? Egy az adott ugyben artatlan `szemlelodotol`.
Egyszoval elismerem, van nem kivant terhesseg. De ez a felelosseg a ferfie es a noe. Egyszeruen be kell tudniuk kalkulalni, hogy elofordulhat. Es ha elofordul vallalni kell erte a felelosseget, fel kell nevelni a gyermeket, nem pedig a gyermekre testalni a sajat felelosseguket. Es itt nyugodtan figyelembe lehet venni, hogy a mai fogamzasgatlo modszerek mellett, a nem kivant terhessegre nagyon kicsi az esely. Korulbelul annyi, mint arra, hogy holnap reggel arra ebredek, hogy betiltottak az abortuszt.

Szoval az abortuszt ugy ahogy van ,be kell tiltani. Termeszetesen ezzel egyutt a fogamzasgatlast pedig gyakorlatilag ingyenesse kell tenni, barmekkora is a koltsege.
Es termeszetesen az apai felelosseget is melletenni. A mai vizsgalati modszerek mellett ez csak nagyon kis esetben jelenthetne gondot.