RIPityom Creative Commons License 2001.10.19 0 0 112
Kedves nick -ek, Testvéreim!

Én, nagyon-nagyon szeretem az Indexet.
Közel áll hozzám, az intergettó óta vele vagyok. Nem mondhatnám, hogy a cikkei túlzottan tartalmasak volnának… még csak informatívnak se nevezném… néha azonban, egész kellemes olvasgatni. (legutóbb a
Dáridó&Uborka tengely: „…Szandi, az örök parasztlány, akit kizavartak óbégatni a fonóból.” – besz@rás :):):)
Na, de vissza a reklámokhoz:

aktívan töltöm ki az Index kérdőíveit. Sőt. Én megtűrőm a reklámjait. Lehet, hogy rosszember vagyok,
de klikkelek is rájuk. Az életemben soha, semmit nem vettem a neten keresztül. (leszámítva a Manfred Mann – Somewhere in Africát az amazonról)
sőt, a klikkelés után kinyíló paneleken is klikkelek, hadd gondolják a reklámozók, hogy tényleg érdekel…

Tudom, egyre rosszabbá válok a renitens szemetekben,
de én havi 1.000 Ft –ot is fizetnék… akár. De ha befizetek egy évet előre, akkor kérek kettő, azaz 2.000 Ft kedvezményt :)

Továbbá,
szerintem, ha fizetős lesz, legyen reklám, de diszkrét. És igenis állíthassam le a qrwa flash-es animációt (hogy imádom „üresen” elkapni ;)
Szolíd, szép(!) és izléses reklámot akarok a pénzemé’.

Továbbá,
azt is akarom, hogy a nick –ek adatlapján egy pici (diszkrét!) jel tüntesse már fel, hogy valódi arccal (értsd: fizetős társamat találom a nick mögött)(feltéve, ha igényli a másik) van dolgom és nem egy köcsög, lelkibeteg 23.fickanickes anyjapics@’jával… csak egy spéci karakter kellene, semmi direkt, bizarr balhé. És ne legyen nick neve helyére *.JPG, se *.GIF! Annyira qrwára undorító ez az intergettón. Aki felteszi, tehesse az adatlapjára, nem izgat, de annyi embernek nincs izlése… és nem is lehet elolvasni :(:(:(
És ne lehessen a saját topicot topicnyitó által moderáltatni…. És szeretnék egy qrwa hozzászólás preview -et is! Mindig elrontom a HTML tag-jaim…

Csakhát persze, nincsenek ilyen sokan, akik ennyire szeretik az Indexet, mint én :(
Nagyon sok igazán izgalmas, valódi egyéniséggel, véleménnyel találkozhattam itt… s mennyi infó van a topic -okban… mamám :)
Szóval, minden tisztelem az Index csapatáért, még akkor is ha egyre cifrább reklámmal kell érte fizetnem. Nekem ez még így is bomba-üzlet.

RiP
najó, az mondjuk szomorú, hogy a hirdetőket nem tudják UP-ék meggyőzni a valóban hatékony reklám mibenlétéről…