lms Creative Commons License 2002.07.13 0 0 193
    B: vagyonbevallas. on ma kozzetette sajat es felesege nyilatkozatat, es beperel mindenkit aki valotlansagokat terjeszt. kozolte hogy valaszol a ket szocialista kepviselo inditvanyara. tudja mi van ebben a levelben?

    O: a level tartalmat meg nem ismerem, csak az urak nyilatkozatait ismerem. ez egy becsuletbeli ugy, amit a becsuletbeli ugyek szabalyainak megfeleloen fogok kezelni. ezek az urak valotlansagokat allitottak, es ezert felelosseget kell vallalniuk. elvarom ezektol az uraktol, hogy elnezest kerjenek tolem, es elegtetelt is kerek toluk. birosaghoz fordultam es minden lehetseges jogorvoslati lehetoseget ki fogok hasznalni, mert nem vagyok hajlando elturni sem a kepviselok sem a sajto reszerol a becsuletemet serto kijelentesekt.

    B: ... peldaul ...

    O: ovatosabban betlen ur, tudja, hogy ebben a temaban harcias kedvemben vagyok, es kello korultekintest kerek ontol is. ha mar odaig jutott a magyar kozelet, hogy politikusok becsuletebe gazolnak, akkor ontol is es masoktol is elvarom a pontossagot. ha mar masok tancba vittek, akkor a tancrendet kerem betartani.

Van tehat egy orszaggyulesi eljaras a vagyonbevallasrol es van vagy lesz egy birosagi becsuletsertesi eljaras azokkal szemben, akik a nyilvanossag elott azt allitottak, hogy orban tisztessegesen nem szerezhetett akkora vagyont. kartacsak, varjuk meg a birosag iteletet, mielott egymas hajat tepjuk pro vagy kontra. ha a birosag kimondja, hogy orban es neje legalis jovedelmebol NEM szerezhetett akkora vagyont amit bevallott, en leszek az elso aki itt megjelenek es latvanyosan hatat forditok orbannak. cserebe nem varok mast, mint hogy egy potencialisan ellentetes dontest ti is akceptaljatok.
Előzmény: munkasor (186)