vizsla24 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 199
Szevasz!

A harmadikra viszonylag egyszerű a válasz: a tegnapi Aktuálisban is elmondta, hogy a koreai kormány, illetve talán a japán futballszövetség meghívására utazhatott ki a VB-re. Annak idején Chirac is meghívta egy pár napra a foci VB-re.
Felcsúton ugyanolyan emberek élnek, mint máshol. Ergo - mégha ez sokaknak nem is tetszik - nem lehet kizárni semmilyen pályázati lehetőségből azzal a címszóval, hogy egy esetleges pályázati pénz a korrupció látszatát keltené. A pályáztatás törvényességét az MSZP frakció is elismerte, innnentől kezdve nem tudom miről beszélünk.

Nem érdekes, hogy a felesége vagyonbevallására senki sem kötelezte és ő egyedül megtette ezt? Nem érdekes, hogy a képviselők, politikusok jelentős részének nevén minimális értékkel bíró ingatlanok és egyéb vagyontárgyak szerepelnek csak?
Nem érdekes, hogy Medgyessy Stromfeld Aurél utcai villája nem Medgyessy nevén van?
Nem érdekes, hogy Medgyessy várbeli lakása nem Medgyessy nevén van?
Viszont az már engem is érdekelne, hogy a cégei eladásából befolyó bevételek vajon hol szerepelnek a vagyonbevallásában.

OFF: Ha már a pályáztatásról beszélünk, akkor érdemes lenne egy kicsit utánanézni az úgymond korrupciómentes Városháza legutóbbi ügyeinek, lásd közbeszerzési döntőbizottság LEvéltári pályázat ügyében hozott kétszeri felülbírálata, útfelújítási munkák magasabb áron történő elfogadása - az olcsóbb pályázatot a Vegyépszer adta be stb.

Előzmény: holmitom (198)