márminálunkbabám Creative Commons License 2002.07.13 0 0 205
Jó délutánt mindenkinek! Vizsla24!

"A pályáztatás törvényességét az MSZP frakció is elismerte, innnentől kezdve nem tudom miről beszélünk."

A pályáztatás törvényességével soha sincs baj. Annál inkább az értékelés és elbírálások törvényességével. Vagy nem is a törvényességével, mert arra annyi kibúvó és magyarázat van, mint égen a csillag. Hanem az etikussággal, az elfogulatlansággal van itt a bibi. Ügynök ügyben annyi erkölcsösségről papol a Fidesz (nem is egészen jogtalanul), de inkább a maga környékén rendezhetne etikai felülvizsgálatot. Nem huszonöt éves, hanem csak egy-két éves ügyekről.

"Nem érdekes, hogy Medgyessy Stromfeld Aurél utcai villája nem Medgyessy nevén van?
Nem érdekes, hogy Medgyessy várbeli lakása nem Medgyessy nevén van?
Viszont az már engem is érdekelne, hogy a cégei eladásából befolyó bevételek vajon hol szerepelnek a vagyonbevallásában."

Erről már írtam, de akkor mégegyszer: Szerintem az csakis Medgyessy érdeke lehetne, hogy mindent-de mindent beírjon a vagyonnyilatkozatába. Nem értem, hogy miért nem mondja, hogy rendben, beírom, hogy fél Magyarország az enyém. Ebből neki csakis előnye lehet, hiszen négy év múlva sokkal kisebb vagyongyarapodást lehetne számonkérni rajta. OV esetében viszont gyökeresen más a helyzet. Ő négy éve kitöltött egy nyilatkozatot. Lehet, hogy olyan hülye volt, mint most Medgyessy és csomó mindent nem írt be. Erre ugyan még eddig nem hivatkozott. Akkor viszont az akkori és a jelenlegi nyilatkozata közti vagyoni különbséget kell összevetni a négy éves családi jövedelemmel. Stimmel ez, vagy nem?

Előzmény: vizsla24 (199)