Sóhivatal Creative Commons License 2002.08.15 0 0 104
Légyszi gyorsan írd le, hogy melyik nyugdíjas szülő verte vagy ölte meg nyereségvágyból, mármint pénzért vagy vagyonszerzésért saját gyerekét vagy unokáját?

Erre vonatkozóan csak ennek az ellentettjéről van tudomásunk. Például Soproni Ágnes esetét vegyük csak. Saját kedves kisfia megbeszélve barátjával, megölték a színésznőt, és az elkényeztett kisfiú saját kezűleg hozta a barátjának a kést és a tepsit, hogy az anyukája combját felszeletelve majd megsütik. A feldarabolt szerencsétlen asszony különböző testrészeit pedig részben a kutyákkal etették meg.
Ez csak egyetlen eset, pedig mennyi hasonló bűncselekményt követnek el szülők, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik terhére elkényeztett vagy kevésbé elkényeztett kölykök.

Tehát a nyugdíjas a veszélyes? Kire, kikre, mire? Legfeljebb saját magával szemben lehet veszélyes, mert ha nem tudja megvenni a nyugdíjából a gyógyszereit, a minimális megélhetéséhez a mindennapi kevéske ennivalóját, akkor saját magával szemben valóban veszélyessé, önveszélyessé válik, mert a minimális létének fenntartása saját maga „kiírtásával” fog járni. De az is biztos, hogy a nyugdíjas szülő, nagyszülő inkább éhenhal, minthogy saját gyerekét, unokáját bántaná.

Tudod, ha ilyen szülő, nagyszülő lenne, akkor szerintem te már nem élnél ezzel a mentalitásoddal.

Sóhivatal

Előzmény: Makkos (95)