Enc Creative Commons License 1998.06.18 0 0 12
Fijjug!

Csak nyugodtan, megfontoltan. Egyenlore nekem volna felnivalom, mert en ott hutom a levet nap mint nap. DE azert van egy jo hirem is. Jelentosen erosodtunk a kozelmultban, mert ennyi noi holgyet egyenruhaban sehol sem latni, mint nalunk. Lettek, mint a gomba eso utam. Eljen!!!
Nem mondom, valoban hurkagyurka armi a mienk, de azert nehany kedves szomszedunkat, akik legalabb olyan cool sereget tartanak fenn, mint mi, meg mi is "elrettentunk". Szep dolog a relativitas.. Pedig szivesen jonnenek hozzank, higgyetek el.
Azert valoban elgondolkodtato ez a biztonsagos Europa elkepzeles. Albania is igy gondolja. Meg a volt jugoszlav koztarsasagok. Persze most mast gondolnak, de azt inkabb ne irjuk le.
A kisgazda honvedelmi miniszterrol egyenlore mindossze annyit, hogy szerintem Viki batyoek velemenye szerint itt tudnak viszonylag a legkisebb kart okozni nekik Torgyeszek, hat vesszen a sereg. Ugyis a veget jarja. Pedig valoban inkabb emelni kene a szinvonalat. Persze a jarmupark cserejet nem orokke uj passatok, astrak, stb vasarlasaval, a felszerelest nem uj es meg ujabb egyenruhakkal. Lenne otletem, de megtartom azokat kesobbre, hiszen sose leszek honvedelmi miniszter, ha nincsenek eredeti otleteim. Csak egyet ezek kozul: Qrva lyol mutatnak a rendithetetlen olomkatonak papircsonakokban. Lesznek meg a Dunan, ne aggodjatok.
Na mara ennyit, megyek rinyalni, ugyhogy ti nyugodjatok orok bekeben.