Elanor Creative Commons License 1998.06.19 0 0 20
A: Kiássák! Egy nő nem gyengébb, bénább, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha fizikai munkát kell végeznie, nem szerencsétlen hülye, aki fodrászhoz jár, ruhákról cseveg és aktát tologat! Csak annyian mondták már nekünk, hogy ez így van, hogy sokunk el is hiszi. Ettől viszont nem érezzük jól magunkat, ezért aztán az unokáinkat is meggyőzzük róla, hogy nekik se legyen jó, biztos, ami biztos.

B: Én igenis pacifista vagyok, feláll a hátamon a szőr mindenfajta erőszaktól. Háborúk pedig nem azért vannak még mindíg, mert van sok hülye nagyfejű, hanem azért, mert van egy csomó fiatal srác (lány), aki "szeretem a hazámat, megvédem" és hasonló indokokkal beáll katonának. Mert ugye, ha nem lenne aki katona legyen, akkor nem lenne hadsereg. Még a legszuperebb gépeken is meg kell nyomnia valakinek a gombot! Ha nem lehetne ilyen sok embert átrázni ezzel a megvédjük dumával, akkor nem lenne ki elől megvédeni. Mi vagyunk a hibásak, és nem a kormányok!

C: Szegény katonalányokat sajnálom, nem hiszem, hogy egy normális nő ezt magától megtenné. Ez csak rosszul értelmezett feminizmus, bizonyítási vágy, kisebbségi érzés, stb.

Na. Bocs a kirohanásért,felforrt az agyvizem.