Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 113
Kedves Bingo!
Ha elolvastad az előtted szólókat, biztosan feltünt (?), hogy a nem egyetértők is vállalták az érvelés fáradtságát, serényen nyomkodták a billentyűket (pl. Agyhalálk, akivel némi kakaskodás után sikerült megtalálni a hangot), ellenben Kend csak régen kihalt, mondjuk úgy régimódi sejtetéseket hajlandó kierőszakolni ujjaiból.
Vérmagyar szemüveg: ha valaki tuggya, mi ez, akkor leygen szíves nekem idemagyarázni. Még soha nekem ilyet nem mondott senki, ellenzéki (értsd: liberális) vitapartnereim is elismerték, hogy nem is annyira beszűkült a beszűkült.
A miép rettenetes, mert rettenetes. Ezt tetszett itten előadni, mindnyájunk épülésére.
Érdekes a logikád: sokan hátralépnek miép hallatán, tehát valami lehet a dologban. Bezzeg ha én azt mondom, hogy Pető Iván nem hasznos ember a politikában, de nem is lehet, hiszen ávós szülőkkel az ember predesztináltan válik hasznavehetetlen emberré (legalábbi a politikában), akkor meg én vagyok az előítéletes. Nem tudom, érted-e az összefüggést.
Engem gyanusítasz előítélettel: soha, senkivel szemben nem voltam előítéletes. Erre legigazabb bizonyíték Gedeon tata esete, aki zsidó, ráadásul balos, ellenben kitűnő hangulatban és egymás értékeit (és főleg: igazát) elismerve tartottunk eszmecseréket. Ezért jöttünk ide.
Hogy Te miért, azt nem tudom.
üdv