megvesztegethetetlen Creative Commons License 1999.06.03 0 0 56
Ezt egy supporter ismerösöm mesélte aki Koppenhágában dolgozott telefonsupporterként:
Egy hapsi aki pont akkor vette a pécéjét betelefonált miután gondosan összerakta a gépet, összekötött mindent. De valamit nem értett. A pedált hova kell bedugni?

Más. Dolgozom néha konzultként Macintosokkal. Pár éve beállítottam egy gépet egy céghez ahol számlázásra használták naponta. Minden nagyon jól müködött, adtam egy rövid kiképzést is. Három év után fel kellett frissíteni a számlázási rendszerüket. Akkor vettem észre, hogy a szemetesben három éves cuccok voltak a legrégiebbek. Nem ürítették még…

Az irodában ahol dolgozom kapott egy srác egy Powerbookot a régi asztali gépe helyett két szinttel feljebb. Mondtam neki hogy majd beállítgatom ha rá érek meg mondtam hogy rákötheti a rendes monitorját is ha akarja. Nem nagyon volt kedvem lépcsözgetni. Aztán egy hét múlva hív hogy mikor jövök mert nagyon zavarja a régi gépének a hangja ami még ott volt. Jó. Nem értettem a dolgot. Aztán felmentem. A monitor a régi gépböl kapott áramot a hagyományos csatlakozón keresztül de mivel ki volt húzva a hálózatból az emil programja öt percenként ketyegett hogy nem találja a szervert. úgy dolgozott ott két hétig szegénykém az ötpercenkénti pityegés mellett.