Mijo Creative Commons License 2006.05.10 0 0 283

 

A dolog előzménye, hogy a fórumon (nem a klubfórumon) megjelent egy új nicknév (gfk), mely nick állítólag Faller Krisztián nevű úgyvédet takarja.

Azonnal megjegyzendő, hogy ez nem egy ident státuszú nick, ami azt jelenti, hogy az Index illetékesei előtt igazolva van, miszerint a nick valóban azt fedi, akinek a nevéhez a civil életből kötve van.

 

A tényleges Fallert kisebbségi önkormányzati tevékenysége révén ismerem.

 

Állítólagos Fallerként ez a gfk nick megjelent, majd miután egyengető kezek nyitottak számára egy topikot, kisebbségi kérdésekkel foglalkozó fejtegetései jelentős hányadában az én személyem volt számára ostorozásra alap.

 

Mindaddig, míg pár nap alatt szerzett magabiztosságával odáig merészkedett, hogy egy személyem ellen irányuló bírósági perrel kapcsolatban kezdett olyan IRL-adatokat publikálni, melyek miatt haladéktalan intézkedést kértem vele szemben, ami azt eredményezte, hogy a merőben bátor nicknév sok más tízezer társához hasonlóan egy pillanat alatt elvérzett, mind a 19 addigi hozzászólásával egyetemben.

 

És itt következtek számomra megmagyarázhatatlan események, melyekkel kapcsolatban eddig még nem állt módomban meggyőződni arról, hogy Wágner úrnak valóban van-e személyesen köze a történttekhez, ahogy egyesek ezt alább állítják.

 

Most egy halom rágalom zúdul rám, ami azért zúdulhat, mivel a rágalmazók azok köréből kerülnek ki, akikkel én évek óta nem vagyok hajlandó közvetlenül szóba elegyedni.

 

Ez most arra csúcsosodik ki, miszerint én olyant állítottam volna Wágner úrnak, hogy én az igazi Fallerrel peres viszonyban lennék, és ezért kértem gfk nick ellen intézkedést.

Csakhogy, mivel előttem közel sem volt biztos, hogy ez a névazonosítás valós alapokon nyugvó, ezért természetesen csak a nick viselkedését kifogásolhattam. 

 

Ebben az az érdekes, hogy amennyiben bebizonyosodna előttem, illetve, ha bizonyítani tudnám, hogy gfk nick=Faller ügyvéd, úgy abban a szent minutumban eljárást kezdeményeznék az élő személy ellen az arra illetékes fórumok előtt.

Sajnos ezt nem áll módomban bizonyítani, így továbbra is csak a nicknév maradhat számomra figyelemre méltó, amennyiben folytatja személyemmel szemben azt, amit megkezdett.

Az, hogy ilyen történt, nem bizonyítja semmi más (a mentéseimen felül), mint az a körülmény, hogy a 19 hozzászólásos nicknév visszahelyezésekor a fórumra, mindösszesen 11 látható hozzászólással rendelkezett, tehát 8 hozzászólás valamiért törlésre került.

 

A valódi Faller felemlegetésével egyéb rágalmak is rám zúdulnak (egy garai internetes fórum kapcsán), de ezekkel most nem foglalkoznék, kivárom a dolgok folytatását.

 

Annyit még megjegyzek, az egyik vád, miszerint én ennek a nicknek, illetve azok szerint, akik ezt a nicket vele azonosítják, Faller ügyvédnek nem adtam lehetőséget arra, hogy a Mijo Baja Klubja klubfórumban megszólalhasson.

 

Na ez egy gátlástalan vád, ugyanis, ha valamit, akkor ezt nagyon könnyen meg lehetne fogni, ugyanis a klubfórum bejáratánál egyértelműen szerepel az, ha valaki résztvevőjévé szeretne válni, melyik email-címen adjon szándékáról jelzést.

 

Nos, ezt is kategórikusan tagadom, ugyanis sem dr. Faller Krisztián, sem gfk nick nem fordult hozzám semmilyen módon ilyen irányú igénnyel.

Ebben az a mulatságos, hogy amennyiben a névfedés valós, úgy ezt éppen az tudná visszaigazolni (azaz az állítást nem tudná bizonyítani), aki a kérdés felmelegetett érintettje.

 

Megjegyzem az igazság kedvéért: valójában dr. Faller Krisztián egy garai internetes fórumon tanúsított viselkedése miatt méltatlan lenne arra, hogy klubfórumunk résztvevője legyen.

Tehát, ha kért volna bebocsátást, bizony elutasításban lett volna része. Ennek viszont megvannak a megalapozott nyomós okai.

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (282)