Keri1974 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 31
Összefoglaló a 2007. december 5.-ei számvizsgáló bizottsági ülésről.
1 ) Comunique tájékoztatást adott, új árairól és arról, hogy nem csak két hanem 3 éves hűség nyilatkozattal is lehet velük szerződést kötni és ez esetben sokkal kedvezőbbek 1 Mbps-es csomagjuk ára 2990 Ft hároméves hűség nyilatkozat esetén; 10 Mbps csomagjuk ára 5490 Ft három éves hűség nyilatkozat esetén.
2) Comunique felajánlotta, hogy albetétenként havi 3500 Ft-os áron az UPC bérelheti csillagpontos hálózatát.
3) Real-Prop House Kft a hőmennyiség mérőóra állások felszereléséig vállalta a gázszámla és a közös költség megfizetést. Utána rendes tulajdonosként fizeti a hőmennyiséget és a közös költséget. (A Real-Prop House Kft eddig még nem utalt a társasház számlájára.)
4) Megállapodtunk, hogy minden hibát írásban jelentünk be a közös képviseletnek és ezzel párhuzamosan eljuttatjuk a Nanette Construction Hungary Kft. -nek is, szükséges esetben Kricsfalussy Tamás úrhoz is.
5) Kricsfalussy Tamás tájékoztatást adott, hogy az ajtókra behúzó és kapu nyitás csak 80%-os beköltözés után lesz elérhető. Addig csak felcsengetésre szolgál a kapu csengő a kulcsra zárt ajtót nem tudja kinyitni.
6) A számvizsgáló bizottsági tagok december 13-án 14 óra találkoznak a Nagy és Társa Bt. Dandár utcai irodájában.
(1095 Bp. Dandár utca 19-21.)
7) Real-Prop House Kft vállalta, hogy szerver helységre külön villanyórát szerel fel. A Comunique vállalta, hogy a valós áram fogyasztását megfizeti és e-mellet díjmentesen nyújtja a vészhívó szolgáltatást a liftekben.
8) Most is van alternatíva a communique szolgáltatására:
a) Telefonszolgáltatás: Magyar Telekomnak, mint egyetemes szolgáltatónak szolgáltatási kötelezettsége van, tehát bárkinek köteles telefonvonalat szolgáltatni. Ezt GSM adapter segítségével teljesíti jelenleg.
b) Kricsfalussy Tamás tájékoztatást adott, hogy bármilyen parabolás szolgáltatást el lehet helyezni az épületen kívül egyedül, azt kéri, hogy ne a homlokzatra legyen felszerelve, hanem az erkély korlátra, hogy esetleg a végleges használatba vételi engedély előtti bejáráson le lehessen szerelni, ha azt a hivatalnokok kérik.