Törölt nick Creative Commons License 2007.12.06 0 0 37
Néhány megjegyzés az alábbiakkal kapcsolatban.
A villanyóra átvételkor az alábbi iratok kellenek: adásvételi szerződés másolat, több tulajdonos esetén azok hozzájárulása a mérőt átvevő tulajdonos részére két tanúval aláiratva, (ugyanis csak egy névre kerülhet a mérő) és a birtokbaadáskori jegyzőkönyv. De még lehet, hogy villanyóra ügyben is lakcímváltozást kell bejelentenünk majd az ELMŰ-höz, ugyanis ez a cím még nem végleges. Tegnap akartam bejelentkezni az okmányirodán s ott azt mondták ez a ház még nem létezik! Pontosabban, mivel három utca által határolt, ezért lehet, hogy három különböző címünk lesz (ti.: Bartók, Benedikt és Hamzsabégi) Most van döntögetés alatt az ügy, ezért még bejelentkezni sem lehet. Ott gyűlik a lista az okmányirodában és majd ha eldől, mindenkit értesítenek.
A Nanett-ről csak annyit, hogy szerintem az egész cég kb. annyi, amennyi a honlapjáról kiderül: http://www.nanette.co.hu/hu/company.html
Annyit tudunk, hogy ki a két ügyvezető. Hogy aztán van-e más is rajtuk kívül, azt nem lehet tudni! A honlap nem sugall ilyet. Pedig már több mint egy éve épülgetnek. Megint csak a nagy duma, mint már megszokhattuk a mai vállalkozásoktól. A sok nagyarcú dilettáns….. Visszaülhetnének az iskolapadba, ha egyáltalán már ültek ott: Hogy kell egy projektet megvalósítani mindenki, főleg a vevők megelégedésére. Mert ugye a vevő a legfontosabb!

Egy kérdésem is van Keri1974-hez:: mit jelent az, hogy albetétenként 3500 Ft-ért bérelheti a UPC a Comunique hálózatát? Akkor a UPC vagy ráfizet, vagy velünk fizetteti meg és így ugyanott vagyunk nem?

Még frissebb hír: a kertépítők nem dolgoznak, csak dolgozgatnak…! Ilyen enyhe időben már rég kész kellene legyen!

Golaci55