inda-b Creative Commons License 2007.12.07 0 0 41

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni.

 

Kinéztem egy lakást a Városliget Apartmanházban (beruházó: Olimpia Group), elvileg szerdán megyek aláírni a szerződést, de napok óta a fórumon lógok és baromira elbizonytalanodtam attól, amit az Olimpia referenciáinak nevezett lakóparkok topikjaiban olvastam.

 

Alapból azért esett a választásom erre a beruházásra, mert 2008. június 30-i átadással hirdetik a lakásokat és ez valóban hihetőnek tűnik, mivel már áll a ház. Kockázatosnak tartanék egy olyan beruházásba beszállni, ahol a telken még az alap sincs kiásva, annak ellenére, hogy 2008. év végi átadással hirdetik a lakásokat. Van olyan projekt (Egressy Park), amit úgy hirdetnek, hogy októberben kezdik az építkezést és 2008. decemberre ígérik a lakások átadását, ennek ellenére november végén a telken működő kocsma van.

 

A Városliget Apartmanház korábbi I. és II. ütemében épült ház lakásaiban már laknak, nem nyitottak topikot (még?). Lehet, hogy minden rendben van náluk? Létezik egyáltalán olyan, hogy valaki vesz egy újépítésű ingatlant és minden időben, pontosan történik és nincs gond? Nem tudom, hogy szerdán aláírjam-e a szerződést, amit persze előtte egy ügyvéddel át kell nézessek, mert eléggé egyoldalúnak tűnik (nem a vevő javára). Számomra az is különös, hogy az ingatlan adás-vételi szerődését Thököly-Udvar és Ingatlanforgalmazó és Hasznosító KHT-vel kötöm, akinek a székhelye Nagykökényes. Lehet, hogy túlaggódom a dolgot, de sokat kellett spórolnom ahhoz, hogy jelen helyzetben lakást tudjak venni.

 

Valaki  közületek utánanézet a fórumon az Olimpia korábbi beruházásainak, mielőt aláírta a szerződést?

 

Előre is köszönöm a segítséget.