Beatrix2002 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 87

Tisztelt Tulajdonosok!

2008. január 1-én a lakóparkban a 95-ös teremgarázs beálló feleltti strangon csőtörés volt. A tulajdonostársak jelezték a közös képviseletnek , hogy mi történt.
A közös képviselet tájékoztatta a beruházó képviselőjét a hibáról , aki megkérte a közös képviselőt arra , hogy idegen alvállalkozót ne hívjon a hiba elhárítására , mert garaniálisan elvégezteti a munkát.

A 2007. december 28-i megbeszélésen SZVB azt a döntést hozta , hogy 2008. január 1. napjától a takarítást, gondnokságot és műszaki gondnokságot az Őrmester Kft-re bízza. Az SZVB tagok nem kérték a Nagy és Társa Bt-től a műszaki felügyeletet, ennek értelmében a Mandarin Lakóparkot kivettük a 0-24-ig tartó műszaki felügyeletből.
Ezentúl az Őrmester Kft, biztosítja a műszaki gondnokot, aki ha bármi meghibásodás vagy azonnali hibaelhárítást igénylő feladat van , kimegy a helyszínre, tájékoztatja a közös képviseletet a problémáról. A közös képviselő megrendeli a megfelelő alvállalkozótól a munkát. A munka elvégzését a műszaki gondnok felügyeli , majd az SZVB erre felhatalmazott tagja aláírásával igazolja a munkalapot.

A közös képviselet a faliújságon tájékoztatja a tulajdonosokat az új ügyeleti telefonszámról , de valószínűsíthetően a portaszolgálat lesz a 24 órás ügyelettel megbízva , mivel ugyanaz a cég.

A közös képviselet a 2007. december 31-én átadta a takarítást és gondnokságot az Őrmester Kft-nek, valamint a mai napon a portaszolgálat is részben átadásra került
(őrség váltás holnap reggel 6:00 h -kor).

Bármi kérdésük esetén, állok szíves rendelkezésükre.

SZERETNÉM ITT MEGKÖSZÖNNI KERESZTESNÉ SZITA ANNAMÁRIA EDDIGI ÉS EZUTÁNI LELKIISMERETES MUNKÁJÁT, MELYET A MINDANNYIUKÉRT A HÁZ ÉRDEKÉBEN TETT ÉS TESZ. KÍVÁNOM ÖNÖKNEK , HOGY MINDEN TULAJDONOSTÁRSUK ILYEN ÉS ÖNZETLEN ÉS SEGÍTŐKÉSZ LEGYEN.

Üdv ,

Beatrix