szentesi.i Creative Commons License 2008.01.08 0 0 93
Tisztelt Hölgyeim Uraim!

Először írok ide, így mindenkit üdvözlök és utólag is boldog új évet kívánok mindenkinek.

Következő kérdéseim lennének: 2007.12.28-as számvizsgálói bizottsági ülésen történt 2008-as költségvetés megtárgyalása pont alatt láttam, hogy megemlítették a közös költséget, gépkocsi beállók havi költségét és a hő dijjat.
Lehet csak én nem értem, ez a hő díj a fűtés díj? Mert sajnos a hőmennyiség egységáráról semmi információm nincs. A SZVB-i kollégák 11.000 Ft/1GJ -os értékkel riogattak. Mondjuk, ha 130Ft/m2/hó-val megúsznánk, akkor az korrekt lenne.

SZVB-s kollegák megkértek, hogy amit észreveszek hibákat hiányosságokat, ezen a fórumon jelezzem:

1. B lépcsőház 3.emeleti lifthez vezető ajtajának zárnyelve nem működik, így az egy erősebb széltől mindig kicsapódik (az üveg betörésének a veszélye), és ezzel a folyosó kihűl. Az lenne a javaslatom, hogy ezt meg kellene javítani, ezen felül egy ajtócsukó berendezés felszerelése is jó lenne.

2. B lépcsőház 3. emeletén a C lépcsőház átvezető folyosóján az automata ajtócsukó hiánya miatt be is tört az ajtó üvege, amitől a folyosó folyamatosan hűl.

Mindkét pont azért is kellemetlen, mert a lakások bejárati ajtajai nem hőszigeteltek.

3. A fent említett folyosón a bejárati ajtók melletti világítás kapcsolók nem működnek.

Végül, de nem utolsó sorban az lenne a kérdésem, hogy kitől és mikor számíthatunk közös költség csekkre? (már úgy be szeretném fizetni :-) )

Üdvözlettel:
Szentesi István
B303