Jakos79 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 109

Sziasztok!

 

Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem a legkedvezőbb Digi Kábelt próbáljuk "beengedni" a házba? Sokkal jobb az ajánlatuk! Igaz nem ismerem, hogy mennyire megbízható a hálózatuk, de náluk olcsóbb ajánlatot ilyen sávszélességek mellett nem fogunk kapni. Esetleg valaki tapasztalat?

Mi az hogy elvből nem engedik be őket? Ki és miért? Jelenleg ki dönti el, hogy ki jöhet és ki nem? Azzal nem valami sokat érünk el, ha idejön a UPC lassan már több pénzért (de még ha ugyanannyiért is) internetet, vagy tvt szolgáltatni, mint a Comunique. Mivel 3 szolgáltató kábelei férnek el a csövekbe ezt érdemes lenne átgondolni, hogy mire is van szükségünk, és mennyit vagyunk érte hajlandóak fizetni. Nehogy beválogassunk 3 drága céget, mert utána a kábelt már nem fogják kihúzni nekünk a falból. Manapság sokszor lemondani is nehéz egy szolgáltatást, nemhogy lecserélni egy szolgáltatót.

Én úgy sejtem, hogy valószínűleg azok a cégek, akik a lakóparkba egyszer már megvetették a lábukat (azaz kiépítettek valamit) azok maradni is fognak. Szóval ne kapkodjuk el, mert nincs sok lövésünk!

Ha nincs minőségbeli probléma Digiéknél, szerintem válasszuk őket (már ha lehet).

 

 

Üdv,

Jáger Ákos

B301