azgaka Creative Commons License 2008.02.20 0 0 180

Sziasztok,

 

a bejárati ajtó - folyosó és szomszédok felőli fal hangszigetelési hiányosságához én is csatlakoznék. az összes hazatérő és vendégségbe érkező magassarkú cipő mintha a fejemen kopácsolna.

Hozzáteszem, kiváló zajforrás a konyhai szellőző rendszer is, csak remélni tudom, hogy ha páraelszívót szerelünk fel, nem fogom hallani a Kossuth rádiót a falból.

Külön öröm minden új beköltözés.... a nappali kalapálás-fúrás még természetes velejárója, azért az éjjel negyed tiz már nem annyira humánus megoldás. Minden alkalommal romlik egy kicsit a lift állaga is, ugyanis nem bútorköltöztetésre lett kitalálva. Kezdetben még volt konténer a papírdobozok számára, mára ez a kukatárolónkban tornyosodik, a kutya sem viszi ki, és épp reggel észleltem, hogy valamelyik beköltöző, mivel a papírládáknak már nem volt hely, elegánsan a garázsban, a parkoló autók közé helyezte el feleségessé vált göngyölegét.

Továbbá azt is megjegyezném, hogy valamelyik igénytelen gusztustalan liftfelhasználó az A épület vadonatúj liftjének az ajtaját belülről rendszeresen összeköpködi. De huszonixmillióért lakást persze tudott venni....

Elnézést a szarkazmusért, de nagyon bosszant, hogy egy új házban ez megtörténhet.

Szintén az A-ban, a 3. emeleten  a zajvédő üvegfal az átadás óta meg van repedve. A szegőléc még mindig nem került a helyére, szőnyeget sem kaptunk, a folyosóajtó alja legalább 3 centivel magasabban van, mint a padló, ezért naiv azt hinni, hogy nem gond, hogy az ajtóink nem hőszigeteltek. Új építésű ház, közel 20-30% fűtési hőveszteséggel!!! Konkrétan az utcát fűtjük.

Még valami... a garázsban a hátsó részen működik a mozgásérzékelő, és nem világít minden lámpa éjjel nappal. Elöl miért nincs így???

És természetesen külön köszönet annak a gépjármű tulajdonosnak, aki ugyan parkolóhelyet nem vett, de az A lph. előtt keresztbe tudott állni az olajfolyását hátrahagyva. Szép lett a garázs.

Valamint takarítókat sem láttam kabé három hete, a mi folyosónkat én takarítom, ha már nem bírom nézni.

 

Remélem, azzal, hogy KisVarga Úr távozott, itt nincs befejezve az ügy. Tudom, hoyg sok az apró hiba, de egyelőre nem látok előrelépést semmiben!

Azgaka